x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info EURO 2008: Grupa B

Info EURO 2008: Grupa B

17 Iun 2008   •   00:00

Presa austriacă de ieri era împărţită între spe­ranţa unui mi­racol şi o atitudi­ne mai realistă în privinţa şan­se­lor echi­pei lor naţionale de a cîş­ti­ga me­ciul de aseară cu Germania

 

Ieri:

Polonia – Croaţia              0-1
Klasnic (’53)

Austria – Germania         0-1
Ballack (’49)

Clasament
Croaţia  3              3              0              0              4-1          9p

Germania            3              2              0              1              4-2          6p

Austria  3              0              1              2              1-3          1p

Polonia 3              0              1              2              1-4          1p

 

Meciuri jucate:

Austria – Croaţia               0-1
Modric (’4 – penalty)

Germania – Polonia        2-0
Podolski (’20, ’72)

Croaţia – Germania         2-1
Srna (’24), Olici (’62) /Podolski (’79)

Austria – Polonia              1-1
Vastic (’90+2-pen) / Guerreiro (’30)


AUSTRIA. Presa austriacă de ieri era împărţită între spe­ranţa unui mi­racol şi o atitudi­ne mai realistă în privinţa şan­se­lor echi­pei lor naţionale de a cîş­ti­ga me­ciul de aseară cu Germania. “Să sperăm într-un miracol”, titra Ku­rier, în timp ce cotidianul popular Osterreich îi invita pe austrieci să le dea jos pantalonii germanilor, pre­zentînd un foto-montaj cu Mi­chael Ballack în ţinuta lui Adam.


POLONIA. Selecţionerul olandez al Poloniei, Leo Beenhakker, a respins orice speculaţie privind o eventuală demisie. “Prima mea opţiune este să-mi duc la bun sfîrşit contractul şi să pregătesc Polonia pentru Cupa Mondială din 2010”, a declarat Beenhakker. Polonia a întîlnit aseară Croaţia, la Klagenfurt, în ultima confruntare din grupa B.


GERMANIA. Presa germană a fo­losit din plin me­tafore şi foto-montaje înaintea meciului decisiv cu Austria, disputat aseară la Viena. “Auf Wienersehen!”, a titrat Bild, făcînd un joc de cuvinte între “Auf Wiedersehen” (la revedere) şi “Wien” (Viena). La partida de pe “Ernst Happel” erau aşteptati să asiste şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, dar şi şeful diplomaţiei Frank-Walter Steinmeier.


CROAŢIA. Po­tri­vit agenţiei EFE, ­s­o­sirea croatului Luka Modric, “Cruyff al Balca­ni­lor”, la Tottenham pentru suma de 25 de mi­lioane de euro reprezintă un prim record al Euro 2008 în ceea ce priveşte piaţa trans­fe­ru­ri­lor. Agenţia se în­trea­bă cît ar trebui să se plătească pentru Cris­tia­no Ronaldo, dacă Mo­dric e trans­ferat pentru o asemenea sumă.

×
Subiecte în articol: sport Polonia