x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Euro 2008 - Grupa C

Info Euro 2008 - Grupa C

11 Iun 2008   •   00:00

FRANŢA. Thierry Henry, rezervă la meciul cu România, din cauza unei contracturi la coapsă, speră să fie restabilit pentru partida de vineri cu Olanda.



FRANŢA. Thierry Henry, rezervă la meciul cu România, din cauza unei contracturi la coapsă, speră să fie restabilit pentru partida de vineri cu Olanda. Staff-ul tehnic al “cocoşilor” nu a dorit să precizeze natura exactă a accidentării din cauza căreia jucătorul nu s-a antrenat trei zile. Selecţionerul Domenech s-a mulţumit să declare că Henry a fost “lovit” în meciul contra Columbiei, dar se va reface.

OLANDA. O mie de suporteri ai reprezentativei Olandei au asistat la antrenamentul de ieri de la Lausanne. Susţinuţi de strigătele fanilor, “Kampione Olé Olé”, jucătorii aliniaţi în meciul cu Italia au efectuat o alergare uşoară de 30 de minute. Mario Melchiot şi Arjen Robben au mici probleme medicale şi au făcut pregătire specifică separat de restul grupului.

ITALIA. Fundaşii Marco Materazzi şi Christian Panucci nu s-au antrenat ieri cu restul coechipierilor, fiind menajaţi după meciul cu Olanda. Agenţia Ansa scrie că “atmosfera de la şedinţa de pregătire a fost apăsătoare, jucătorii neavînd chef de glume”. Titularii din meciul cu Olanda s-au antrenat separat cu unul dintre preparatorii fizici, în timp ce restul grupului s-a pregătit cu Donadoni.

ROMÂNIA. Institutul Cultural Român (ICR) a organizat luni la Viena un concert susţinut de Damian Drăghici şi trupa Balkan Session, în timp ce la o terasă din apropiere microbiştii au vizionat meciul România – Franţa. Pentru că nu s-au hotărît dacă să vizioneze meciul sau concertul, mulţi români au pendulat între cele două locaţii şi au făcut apoi schimb de impresii.

Meciuri disputate

România – Franţa    0-0

Olanda – Italia    3-0
Van Nistelrooy (’26), Sneijder (’31), Van Bronckhorst (’79)

Clasament

Olanda                1    1    0    0    3-0    3p
România             1    0    1    0    0-0    1p
Franţa                 1    0    1    0    0-0    1p
Italia                  1    0    0    1    0-3    0p

×
Subiecte în articol: sport meciul