x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 1 august 2007

Info sport 1 august 2007

01 Aug 2007   •   00:00
Info sport 1 august 2007
Sursa foto: CATALIN BURLACU/

Patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti, a declarat că fundaşul Cristian Chivu a demonstrat că are clasă in primul meci jucat sub comanda lui Roberto Mancini.

CHIVU. Patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti, a declarat că fundaşul Cristian Chivu a demonstrat că are clasă in primul meci jucat sub comanda lui Roberto Mancini. "Chivu a jucat doar un meci, dar a demonstrat deja că are clasă, talent şi dorinţă", a spus Moratti. Chivu a debutat la Inter in meciul cu Arsenal de la Emirates Cup, pierdut cu scorul de 1-2. Următorul meci al campioanei Italiei va avea loc astăzi, cu Manchester United.

POLO. Reprezentativa Romăniei va participa incepănd de măine la un turneu internaţional ce va avea loc in Israel. In faza grupelor, Romănia le va intălni pe Franţa (măine, ora 09:00), pe Serbia (măine, ora 19:00) şi pe Olanda (vineri, ora 12:30). Sămbătă şi duminică se vor disputa semifinalele şi finala.

CEAHLĂUL. Foştii fotbalişti ai clubului, Radu Lefter, Florin Axinia, Tudor Şoimaru, Adrian Solomon şi Costel Enache vor fi premiaţi pentru intreaga carieră in timpul concursului de frumuseţe Miss Piatra-Neamţ, care va avea loc vineri, la baza de tenis Condor. Din juriul concursului vor face parte Leonard Doroftei , Silviu Lung, Costel Cămpeanu, Constantin Gheorghe şi Alexe Bardan.

ARBITRAJ. Conducerea CCA a anunţat ieri că a reţinut de la delegări arbitrii care au greşit in prima etapă. "După analizarea rapoartelor şi vizionarea unor faze controversate, CCA a hotărăt reţinerea de la delegări a arbitrilor şi a asistenţilor in cauză pe o perioadă nedeterminată", se arată intr-un comunicat semnat de şeful CCA, Gheorghe Constantin. Arbitrajele incriminate au fost cele de la Steaua - Ceahlăul, scor 2-1, şi Dacia Mioveni - Rapid, scor 1-2.

FARUL. Conducerea clubului a decis să distribuie gratuit 2.000 de tricouri cu insemnele clubului primilor fani constănţeni care vor veni să urmărească partida de pe teren propriu cu Steaua. Partida Farul - Steaua, din etapa a 2-a a Ligii 1, va avea loc vineri, de la ora 20:30.

×
Subiecte în articol: sport