x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 1 iulie 2007

Info sport 1 iulie 2007

01 Iul 2007   •   00:00

TENIS - Hănescu, eliminat La Reggio Emilia
Tenismanul Victor Hănescu a ratat calificarea in semifinalele turneului challenger de la Reggio Emilia (Italia), dotat cu premii in valoare totală de 29.750 de euro. Jucătorul romăn a fost invins in sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-2, de francezul Olivier Patience, al doilea favorit. Pentru accederea in această fază a competiţiei, Victor Hănescu a obţinut 870 de euro şi 13 puncte ATP.

Â

REAL MADRID - Continuă lupta pentru Chivu
Cotidianul El Mundo Deportivo scria ieri că oficialii lui Real Madrid au contactat vineri seară AS Roma pentru a se interesa de internaţionalul romăn Cristian Chivu (foto). "Ieri, la sediul Romei, s-a primit un telefon de la Real Madrid, care s-a interesat de disponibilitatea clubului din capitala Italiei de a-l vinde pe fundaş. Răspunsul Romei pentru Madrid a fost că aşteaptă decizia Barcelonei şi că pănă nu se clarifică situaţia, nu poate negocia cu eterna rivală a Barcei", notează cotidianul catalan.

Â

VOLEI - Slovacia ne-a invins la Ploieşti
Reprezentativa Romăniei de volei masculin a pierdut vineri in faţa Slovaciei, scor 2-3, pe seturi 25-23, 20-25, 25-23, 21-25, 12-15, in penultimul meci al Grupei C din Euroligă, disputat in Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti.

KAIAC-CANOE - Bronz european pentru canoişti
In prima zi a finalelor Campionatelor Europene de kaiac-canoe de la Pontevedra (Spania), disputate pe distanţa de 1.000 m, delegaţia Romăniei a cucerit o medalie de bronz, prin echipajul de canoe patru, alcătuit din Iosif Chirilă, Andrei Cuculici, Silviu Simiocencu şi Nicolae Flocea. In celelalte finale, echipajele de canoe dublu, kaiac patru masculin şi kaiac patru feminin au ocupat locul 5.

Â

POLI TIMIŞOARA - "Cartierul Viola", afacere de miliarde
Preşedintele clubului de pe Bega, Marian Iancu, a trimis Primăriei Timişoara o scrisoare de intenţie in care arată că ar dori să investească intr-un proiect imobiliar, "Cartierul Viola", care să aibă stadion de 50.000 de locuri, baze sportive, şcoli şi un complex de locuinţe. Valoarea proiectului este de 4 miliarde de euro, Iancu urmănd să asigure fondurile, iar primăria să pună la dispoziţie un teren de 120-150 de hectare la periferia oraşului.

Â

CICLISM - Anghelache e lider in Turul Romăniei
Etapa a 6-a a "Micii Bucle", disputată intre Mediaş şi Izvoru Mureşului (175 km), a revenit căştigătorului ediţiei de anul trecut, bulgarul Pavel Şumanov, care i-a devansat pe romănii Alexandru Ciocan şi Marius Petrache. Tricoul galben a rămas in posesia lui Dan Anghelache.

×
Subiecte în articol: sport