x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

18 Aug 2007   •   00:00

Arbitrul Sebastian Colţescu va arbitra azi derby-ul etapei a 3-a din liga judeţeană Dolj, Şcoala de Fotbal "Gică Popescu - CS Ostroveni". Reţinut de la delegări după ce a greşit la meciul Steaua - Ceahlăul din prima etapă, acesta a fost recuzat acum căteva zile şi de CFR Cluj.

Â

Colţescu arbitrează derby-ul din judeţul Dolj

Arbitrul Sebastian Colţescu va arbitra azi derby-ul etapei a 3-a din liga judeţeană Dolj, Şcoala de Fotbal "Gică Popescu - CS Ostroveni". Reţinut de la delegări după ce a greşit la meciul Steaua - Ceahlăul din prima etapă, acesta a fost recuzat acum căteva zile şi de CFR Cluj. Colţescu va conduce la centru meciul Croaţia - Azerbaidjan din preliminariile Campionatului European de tineret, programat la 11 septembrie la Zapresici.

Â

Opt jucători convocaţi in lotul de Cupa Davis pentru Japonia!

Antrenorul Florin Segărceanu a cooptat opt tenismeni in lotul lărgit pentru meciul cu Japonia, din barajul pentru Grupa Mondială, din deplasare (21-23 septembrie): A. Pavel, V. Hănescu, Fl. Mergea, H. Tecău, Petru Luncanu, Cătălin Gărd, Dacian Crăciun şi Marius Copil.

OLANDA. Echipa Olandei, adversara Romăniei in Grupa G a preliminariilor pentru EURO 2008, va disputa miercurea viitoare un meci amical cu Elveţia. In vederea acestei partide, selecţionerul Marco van Basten a lăsat la o parte vechile neinţelegeri şi l-a convocat pe Ruud van Nistelrooy, care nu a mai jucat pentru "Portocala mecanică" de la CM din 2006. Printre cei selecţionaţi se numără portarul Van der Sar, fundaşii Boulahrouz şi Heitinga, mijlocaşii Seedorf şi Van der Vaart şi atacanţii Babel, Kuyt şi Van Persie.

FARUL. Liberianul Ben Teekloh a fost internat ieri la Spitalul Floreasca din Capitală, rănile suferite in urma accidentului produs joi, cănd o butelie a explodat in apartamentul său din Constanţa, fiind mai grave decăt se credea. "Trebuie să stea două săptămăni la reanimare", a declarat directorul tehnic, Ion Marin. Fotbalistul a suferit arsuri de gradul II pe 38% din suprafaţa corpului, iar pe alocuri are şi arsuri de gradul III.

CE TINERET. Aseară, in prima semifinală a Campionatului European feminin de tineret de la Izmir, echipa Romăniei a intălnit Danemarca, in faţa căreia a pierdut cu scorul de 29-24. In urma acestui rezultat, fetele noastre vor juca, duminică, pentru medaliile de bronz, cu invinsa din cealaltă semifinală, care a opus echipele Suediei şi Spaniei.

BOX. Clubul Canadian Interbox a obţinut acceptul IBF ca meciul pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, programat la data de 11 octombrie, intre romănul Lucian Bute şi columbianul Alejandro Berrio, să se dispute la Montreal. Bute este neinvins in carieră, avănd 20 de victorii din tot atătea meciuri, in timp ce Berrio, deţinătorul titlului, are 26 de victorii şi 4 infrăngeri.

ITALIA. Potrivit site-ului violanews.com, echipa spaniolă Atletico Madrid este interesată de achiziţionarea atacantului romăn Adrian Mutu. Şansele ca tranzacţia să se realizeze sunt mici, deoarece "după ce l-a pierdut pe Luca Toni, Fiorentina nu-i va da drumul lui Mutu, al doilea giuvaier al echipei", notează sursa citată. Mutu a ajuns la Fiorentina in vara anului 2006, de la Juventus Torino.

RUSIA. FC Moscova, grupare la care evoluează şi romănul Pompiliu Stoica, il va transfera de la FC Barcelona pe atacantul argentinian Maxi Lopez, suma tranzacţiei fiind de 2 milioane de euro. In vărstă de 23 de ani, Lopez a fost cumpărat de Barca in 2005, de la River Plate, cu 6,2 milioane de euro, iar sezonul trecut a fost imprumutat la Real Mallorca.Â

UTA. După ce şi-a reziliat contractul cu Bursaspor, Cornel Frăsineanu a demarat negocierile cu gruparea arădeană. "Suntem la nivel de discuţii. Nu este nimic sigur", a declarat antrenorul Marius Lăcătuş. Cosmin Paşcovici şi Corneliu Codreanu au fost puşi pe lista de transferuri, deoarece aveau şanse reduse să prindă prima echipă.

HANDBAL. Naţionala feminină a Romăniei a terminat la egalitate, scor 32-32, meciul cu Ungaria, in prima zi a Cupei Pannon, care are loc la Gyor. Fără Luca, Elisei şi Gatzel, accidentate, elevele lui Gheorghe Tadici au condus cu 32-30 in minutul 58, iar in ultimele secunde Simona Gogărlă a ratat o aruncare de la 7 metri. Golgeterul partidei a fost Ramona Maier, autoare a 10 goluri. In celălalt meci, disputat in prima zi, Rusia a invins Polonia cu 34-25.

Â

Liga 1, etapa 4

Ieri

FC Unirea - Poli Ştiinţa Timişoara 4 -1

Arbitri: A. Deaconu - M. Savaniu,

D. Roşu

Poli Iaşi - Gloria Buzău 3 - 0

Arbitri: T. Lajos - S. Caia, O. Maier

Azi

17:00 (Telesport)

FC Vaslui - Gloria Bistriţa

Arbitri: M. Drăgănescu - Ad. Vidan, C. Fecioru

18:00 (Naţional TV)

Pandurii - "U" Craiova

Arbitri: Al. Tudor - Cr. Nica, V. Marinescu

20:45 (Antena 1)

Dinamo - Dacia Mioveni

Arbitri: T. Crăciunescu - Ed. Ungureanu, D. Hărlab

Măine

17:00 (TVR 1)

UTA - "U" Cluj

Arbitri: L. Danşa - Z. Szekely, D. Iliescu

18:45 (Naţional TV)

Rapid - Oţelul

Arbitri: V. Berbecaru - M. Nagy,

Fl. Păunescu

19:00 (Telesport)

Farul - Ceahlăul

Arbitri: I. Serea - N. Marodin, D. Burloiu

20:30 (Kanal D)

CFR Cluj - Steaua

Arbitri: Aug. Constantin - Ed. Dumitrescu, I. Onicaş

Clasament

1. Steaua 4-1 9p

2. Poli Ştiinţa Timişoara 8-4 7p

3. CFR Cluj 6-3 7p

4. Rapid 6-4 7p

5. Dinamo 5-3 6p

6. FC Vaslui 6-4 5p

7. Gloria Bistriţa 6-5 5p

8. Unirea Urziceni 7-7 4p

9. UTA 4-4 4p

10. Pandurii 3-4 4p

11. "U" Craiova 6-5 3p

12. Ceahlăul 5-5 3p

13. Oţelul 3-4 3p

14. Poli Iaşi 3-5 3p

15. Gloria Buzău 2-6 3p

16. "U" Cluj 4-6 1p

17. Dacia Mioveni 3-5 1p

18. Farul 0-6 0p

Etapa următoare: Vineri (24 august): Ceahlăul - Poli Iaşi (19:30, Telesport), Farul - Dinamo (20:15, Naţional TV), "U" Craiova - Unirea Urziceni (20:30, Kanal D); Sămbătă (25 august): Oţelul Galaţi - UTA (17:00, TVR 1), "U" Cluj - FC Vaslui (18:00, Telesport), Gloria Buzău - CFR Cluj (18:00, N24), Steaua - Pandurii (20:45, Antena 1); Duminică (26 august): Gloria Bistriţa - Dacia Mioveni (17:00, Telesport), Poli Ştiinţa Timişoara - Rapid (20:30, Kanal D).

×
Subiecte în articol: sport cluj arbitri