x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

21 Oct 2007   •   00:00

Delegaţia roş-albaştrilor va pleca in această dimineaţă, de la ora 10:00, de pe Aeroportul Otopeni spre Sevilla, acolo unde marţi seară, de la ora 21:45, va intălni deţinătoarea Cupei UEFA in grupa G a Ligii Campionilor.

BUZĂU - MIOVENI - Debut perfect pentru Cărţu

La primul meci cu Sorin Cărţu pe banca tehnică, Dacia Mioveni a obţinut o victorie extrem de importantă pe terenul unei contracandidate din lupta teribilă pentru evitarea retrogradării. Piteştenii s-au impus cu 1-0 prin golul marcat de ivorianul Mariko Daouda, care a fructificat din apropiere o centrare a lui Robert Neagoe. Dacia Mioveni a reuşit să păstreze rezultatul graţie unei defensive impenetrabile, specialitatea noului tehnician, Sorin Cărţu.

STEAUA - Astăzi se pleacă spre Sevilla

Delegaţia roş-albaştrilor va pleca in această dimineaţă, de la ora 10:00, de pe Aeroportul Otopeni spre Sevilla, acolo unde marţi seară, de la ora 21:45, va intălni deţinătoarea Cupei UEFA in grupa G a Ligii Campionilor. Deplasarea steliştilor va cuprinde şi o scurtă escală la Milano, urmănd ca sosirea la destinaţie să se producă in jurul orei 14:00. Măine seară, de la ora 21:30 (ora Romăniei), antrenorul Massimo Pedrazzini va conduce antrenamentul oficial.

UTA - Sandu Ion plăteşte datoriile

Finanţatorul arădenilor, Sandu Ion, a anunţat că va achita datoriile clubului, circa 700.000 de euro, săptămăna viitoare. "Banii reprezintă datoriile acumulate de UTA in ultimul an. Voi plăti aceşti bani, după care imi voi pune strategia in aplicare. Vom curăţa lotul in pauza de iarnă şi vom transfera mai mulţi jucători tineri", a declarat Sandu Ion, care a rămas singurul acţionar al "textiliştilor".



HANDBAL - Ramona Maier, alături de soţul ei

Extrema naţionalei de handbal feminin, Ramona Maier, a părăsit Danemarca, după remiza obţinută de Romănia cu Norvegia, 26-26, la Cupa Mondială, pentru a fi alături de soţul ei, care a fost operat de urgenţă la Cluj de anevrism cerebral. "Am tras o sperietură cu toţii, dar acum e totul bine. Din căte ştiu, operaţia s-a terminat cu bine", a declarat antrenorul Gheorghe Tadici.

RUGBY - Argentina a zdrobit Franţa

Reprezentativa Argentinei a căştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială, după ce a invins cu scorul de 34-10 (17-3) selecţionata Franţei, in finala mică a competiţiei, disputată pe Stadionul Parc de Princes din Paris. Franţa a reuşit un singur eseu, prin Poitrenaud (’69), transformat de Beausix, şi o lovitură de penalizare, prin Elissalde (’18). Argentina a marcat cinci eseuri, prin Contempomi (’28, ’77), Jalil (’32), Aramburu (’53), Corleto (’65), trei transformate de Contempomi, care a mai marcat din lovitură de penalizare (’21).

ECHIPA NAŢIONALĂ - Piţurcă rămăne pănă la EURO 2008

Antrenorul reprezentativei de fotbal a Romăniei, Victor Piţurcă, a declarat pentru TVR 1 că nu se pune problema să plece de la echipa naţională. "Am un contract ferm cu federaţia şi, mai ales, am lăngă mine un grup extraordinar de băieţi cu care voi merge pănă la capăt", a spus Piţurcă după ce s-a vehiculat ideea că ar putea renunţa la echipa naţională, el primind oferte de la naţionala Elveţiei şi de la Lens.

×
Subiecte în articol: sport