x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 11 iulie 2007

Info sport 11 iulie 2007

11 Iul 2007   •   00:00

Inter scade oferta pentru Chivu

Potrivit site-ului Calciomercato, Inter este dispusă să dea doar şase milioane de euro pentru transferul lui Cristi Chivu de la AS Roma, faţă de prima ofertă care era de 14 milioane de euro, plus Obinna. Mai mult, preşedintele Morati nu este de acord nici cu comisionul de trei milioane de euro cerut de impresari. Pe de altă parte, drumul lui Chivu spre Real pare inchis, după ce madrilenii l-au luat cu 30 de milioane de euro pe fundaşul Pepe, de la Porto.

Cosmin Contra vrea să se intoarcă la anul la Timişoara

Aflat in vacanţă la Timişoara, Cosmin Contra a declarat că sunt şanse mari ca din sezonul viitor, cănd ii va expira contractul cu echipa spaniolă Getafe, să revină la Poli. Fundaşul de 31 de ani a mai jucat la formaţia de pe Bega in perioada 1993-1996 şi in sezonul 2004-2005.

SONDAJ. Naţionala Braziliei din anul 1970 a fost desemnată de un sondaj al revistei World Soccer drept cea mai bună echipă din istoria fotbalului. Cel mai frumos gol a fost ales cel marcat de Maradona in minutul 54 al meciului Argentina - Anglia, de la Cupa Mondială din 1986 şi căştigat de sud-americani cu 2-1, iar cel mai frumos meci a fost considerat semifinala Cupei Mondiale din 1970, dintre Italia şi RFG, scor 4-3.

POLI TIMIŞOARA. Formaţia bănăţeană va avea in viitorul sezon un autocar nou, marca Neoplan Starliner, in valoare de 500.000 de euro, care pănă vineri va fi personalizat cu insemnele clubului. Neoplan Starliner, care a fost declarat modelul anului 2006, are 14 m lungime, 4 m inălţime şi 480 de cai putere.

GERMANIA. Recent transferat la FC Naţional la Energie Cottbus, fundaşul Ovidiu Burcă va fi suspus unei intervenţii chirurgicale din cauza unei inflamaţii la peroneu. In timpul cantonamentului de la Oberhof, Burcă a acuzat dureri puternice, starea sa inrăutăţindu-se in ultimele zile. Inflamaţia peroneului a fost provocată de o plăcuţă de metal care i-a fost introdusă in picior acum patru luni, in timpul altei operaţii.

JIUL. Managerul echipei din Petroşani, Ioan Sdrobiş, a declarat că antrenorul lui

FC Vaslui, Dorinel Munteanu, care incă mai joacă la 39 de ani, ar trebui să renunţe la cariera de fotbalist, pentru a lăsa locul tinerilor. Tehnicianul a mai spus că Hagi a greşit cănd a renunţat la fundaşul Pintilii: "Ca antrenor nu are nici o treabă cu fotbalul, ca fost jucător, jos pălăria. L-a ţinut o lună pe Pintilii şi acum l-a trimis inapoi. Eu mă bucur că este un căştig pentru Jiul, dar Hagi a greşit".

STRANIERI. Internaţionalul romăn de la Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a revenit in atenţia lui PSV Eindhoven, aflăndu-se in capul listei de transferuri in vederea sezonului viitor. Olandezii il vor neapărat pe Raţ pentru a acoperi banda stăngă a defensivei, fiind dispuşi să ofere ucrainenilor pănă la patru milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport