x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

de Jurnalul National    |    12 Dec 2007   •   00:00

Inaintea meciului cu Steaua, din această seară, antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a declarat: "Avem şanse mai mari de 50 la sută de a căştiga grupa.

Wenger: "Vrem să terminăm primii in grupă"

Inaintea meciului cu Steaua, din această seară, antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a declarat: "Avem şanse mai mari de 50 la sută de a căştiga grupa. Sevilla are un meci dificil la Praga. Vrem să terminăm grupa cu o victorie, este foarte important pentru noi să căştigăm meciul cu Steaua, deoarece, dacă Sevilla se impiedică, vom termina primii". In lotul "tunarilor" va reveni şi portarul german Jens Lehmann, accidentat o lungă perioadă.

Newcastle United infirmă interesul pentru Goian

Antrenorul echipei engleze Newcastle United, Sam Allardyce, a infirmat ieri faptul că doreşte să-l transfere pe fundaşul Stelei Dorin Goian, pe care-l consideră nepotrivit pentru "coţofene". "L-am urmărit pe Goian in această vară, nu este pentru noi", a spus Allardyce.

RAPID. La sugestia antrenorului Mircea Rednic, conducerea giuleştenilor este interesată de transferul atacantului Ibrahim Salou, de la formaţia belgiană FC Bruges. "Negocierile dintre cele două cluburi decurg bine, dar trebuie ca şi Ibrahim să-şi dea acordul. Se aşteaptă o ofertă concretă", a declarat pentru presa belgiană impresarul jucătorului, Jean-Claude Laguaisse. Salou evoluează la FC Bruges din 2006, fiind cumpărat pentru 1,5 milioane de euro de la Waregem.

LEGEA "MITICĂ". Ieri, Camera Deputaţilor a aprobat cu 198 de voturi pentru, 11 abţineri şi 4 voturi contra proiectul de lege privind prevenirea şi combaterea violenţelor la competiţiile sportive. Legea prevede amenzi cuprinse intre 1.000 şi 3.000 de lei, sau muncă in folosul comunităţii, pentru suporterii care vor pătrunde pe suprafaţa de joc, acestora urmănd să li se ridice dreptul de a mai intra pe stadioane. Galeriile nu mai au voie să afişeze in incinta arenelor simboluri, slogane ori texte cu conţinut obscen sau care incită la denigrare, xenofobie şi violenţă.

Â

UTA. După Daniel Chiriţă, care şi-a reziliat deja contractul, alţi 12 jucători ar putea să părăsească din iarnă gruparea arădeană, lucru confirmat de oficialii clubului. "Este adevărat, vor fi şi plecări, dar este posibil ca unii fotbalişti să renunţe la demersul lor, mai ales dacă situaţia financiară se va imbunătăţi", a declarat preşedintele Paul Cazan. Pe lista cu plecări se află, printre alţii, sărbii Stojanovici şi Djokovici, Daniel Tudor, Iulian Miu, Codreanu, Frăsineanu, Simao, Hora, Edson şi Bălţoi, ultimul fiind dorit insistent de Dacia Mioveni.

STRANIERI. Atacantul romăn al echipei Wolfsburg, Sergiu Radu, are şanse mari să se transfere la VfB Stuttgart, acolo unde evoluează Ciprian Marica. "Mi-am dat seama că am pierdut selecţii la echipa naţională căt timp am fost rezervă la echipa de club. Vreau să schimb situaţia, sunt nemulţumit. Mi-aş dori să evoluez alături de Marica, dar poate fi şi o altă formaţie. Asta vom vedea săptămăna viitoare", a declarat Sergiu Radu.

×
Subiecte în articol: sport