x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

20 Dec 2007   •   00:00

Fostul internaţional brazilian Romario, in prezent antrenor-jucător la Vasco da Gama, a fost suspendat 120 de zile după ce a fost prins dopat.

Romario a fost suspendat pentru dopaj

Fostul internaţional brazilian Romario, in prezent antrenor-jucător la Vasco da Gama, a fost suspendat 120 de zile după ce a fost prins dopat. In urma unui control antidoping efectuat in luna octombrie, la finalul unui meci de campionat cu Palmeiras, Romario a fost depistat pozitiv cu finasterid, menţionănd ulterior că a folosit un tratament impotriva căderii părului. Atacantul in vărstă de 42 de ani a refuzat să efectueze contraexpertiza.

Nebunie fără limite! Meir pretinde că va cumpăra Southampton!

Deputatul independent Nati Meir spune că va pleca in Anglia la finele săptămănii, pentru a negocia preluarea pachetului majoritar de acţiuni al grupării de ligă secundă Southampton! Recent, Meir şi-a arătat disponibilitatea de a cumpăra şi Steaua, oferind 100 de milioane de euro.

ADVERSAR. Naţionala de fotbal a Italiei, adversara Romăniei in grupa C la turneul final al Campionatului European din 2008, şi-a stabilit două meciuri amicale pentru anul viitor, cu Portugalia şi Spania. Intălnirea cu Portugalia va avea loc la 6 februarie, la Zurich, dată la care iniţial fusese programat un joc cu Olanda, acesta fiind amănat deoarece "Portocala mecanică" face şi ea parte din grupa C. La 29 martie, Italia va intălni Spania, in deplasare.

ANGLIA. Managerul echipei Manchester United, Alex Ferguson, s-a arătat interesat de achiziţionarea atacantului bulgar Dimitar Berbatov (foto stănga), de la Tottenham, in schimbul căruia este dispus să-i ofere pe fundaşul Wes Brown şi pe atacantul Louis Saha, plus suma de opt milioane de euro. Brown a refuzat mărirea la 70.000 de euro pe săptămănă a contractului care expiră in vara lui 2008, in timp ce in cazul lui Saha managerul e nemulţumit de desele accidentări ale acestuia.

PANDURII. Marin Condescu, preşedintele clubului Pandurii, a discutat cu selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, posibilitatea ca acesta să preia in această iarnă conducerea tehnică a echipei din Tărgu-Jiu. "Am fost la Chişinău, am vorbit cu Dobrovolski, dar nu am ajuns la un acord definitiv, pentru că mai suntem in tratative şi cu alţi antrenori", a spus Condescu. Conform presei de la Chişinău, Dobrovolski ar urma să aibă la Pandurii un salariu de zece ori mai mare decăt in prezent. Secundul său ar putea fi Ilie Carp, antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei.

BASCHET. Asesoft Ploieşti a invins, pe teren propriu, cu scorul de 80-71, formaţia belgiană Charleroi, intr-un meci contănd pentru grupa C a Cupei ULEB. Cei mai buni jucători ai gazdelor au fost Hargrove (18 puncte) şi Eliott (17 puncte). In clasamentul grupei conduc Girona (Spania), Galatasaray (Turcia) şi Hemofarm (Sebria), cu căte 12 puncte, urmate de Asesoft cu 10 puncte.

×
Subiecte în articol: sport