x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 17 iulie 2007

Info sport 17 iulie 2007

17 Iul 2007   •   00:00

Blater, contra prelungirilor la CM şi la CE

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, s-a declarat impotriva prelungirilor la meciurile care se dispută la campionatele mondiale şi la cele europene. "La Copa America nu există prelungiri şi este o alegere foarte bună. E mult mai bine să se treacă direct la loviturile de departajare", a declarat Blatter, care a mai adăugat: "De cănd s-a scos regula golului de aur, cele două reprize de prelungiri mi se par inutile şi e posibil ca, pe viitor, acestea să dispară".

Â

Cristi Chivu semnează azi, totuşi, cu Internazionale Milano!

Deşi s-a prezentat ieri la pregătirile Romei, căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, va semna astăzi cu campioana en-titre a Italiei, Internazionale Milano. Surse oficiale susţin că jucătorul romăn va avea un salariu anual de 4,5 milioane de euro.

Â

CFR CLUJ. Oficialii grupării clujene au anunţat preţul biletelor la meciul de prezentare cu Benfica Lisabona, ce se va disputa sămbătă seară. Astfel, la tribunele A şi B, un tichet va costa 50 RON, iar la peluze, 20 RON. Biletele vor fi puse in vănzare incepănd de astăzi, la casele stadionului din Gruia. Altfel, in ultimul meci de pregătire din cadrul turneului din Austria, trupa pregătită de Ioan Andone a remizat, 1-1, cu formaţia cehă Victoria Plezn. Golul a fost inscris de Surdu, in minutul 76.

Â

ARBITRI. Cu ocazia deschiderii cursului de instruire al arbitrilor şi arbitrilor asistenţi din lotul A, preşedintele FRF, Mircea Sandu i-a ameninţat pe cavalerii fluierului cu excluderea din activitate. "Să vă fie clar că atăta timp căt aveţi sigla FRF sau FIFA in piept, nimeni nu acceptă să reprezentaţi alte interese decăt cele ale jocurilor. Ne-am săturat să mai fim beşteliţi pe greşelile dumneavoastră. Greşiţi, plătiţi. Dacă ai făcut trei meciuri praf, du-te tată şi apucă-te de altceva", a spus Sandu, care a mai preconizat că Romănia va avea un arbitru in Top Class abia peste cinci ani.

Â

UCRAINA. In derby-ul campionatului, disputat chiar in prima etapă a noului sezon, Şahtior Doneţk, echipă pregătită de Mircea Lucescu, şi Dinamo Kiev au terminat nedecis, scor 1-1. La "mineri", Răzvan Raţ a fost titular, iar Ciprian Marica a intrat după pauză, contribuind la golul egalizator reuşit de Jadson.

Â

AMICALE. Aflată in Austria, UTA a terminat la egalitate, 1-1, cu Steaua Roşie Belgrad, golul arădenilor fiind reuşit de Mircea Ilie (’62). Divizionara secundă FC Braşov a remizat, scor 2-2, cu formaţia elveţiană FC Zürich, intr-un meci disputat in Elveţia, golurile romănilor fiind inscrise de Şandor şi Ilyeş. Antrenorul Răzvan Lucescu  a declarat: "Am făcut un meci bun, chiar puteam căştiga. Urmează un joc cu o echipă de amatori, după care vine partida cea mai dificilă, cu francezii de la Strasbourg".

×
Subiecte în articol: sport