x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 19 iulie 2007

Info sport 19 iulie 2007

19 Iul 2007   •   00:00

Marius Niculae, in Scoţia


Atacantul Marius Niculae a semnat un contract pe doi ani cu gruparea scoţiană Iverness, efectuănd ieri primul antrenament alături de noii săi colegi. "Suntem incăntaţi că am reuşit să aducem un jucător de valoarea lui Niculae", a spus directorul sportiv al lui Iverness, Graeme Bennett. Şi antrenorul Charlie Christie este mulţumit: "E un transfer important, ţinănd cont de faptul că Niculae a jucat 26 de meciuri pentru naţionala Romăniei".


McKain va fi urmărit de Werder la Poli cu Fiorentina


La amicalul Poli Timişoara - Fiorentina, de sămbătă, se vor afla emisari ai clubului Werder Bremen, care vor să-l achiziţioneze pe fundaşul Jonathan McKain. "Nu ştiu nimic de un transfer la Werder Bremen. Eu aş dori să-mi prelungesc contractul cu Poli", a spus australianul.



FIFA. Romănia ocupă locul 13 in clasamentul FIFA Coca Cola pe luna iunie, in coborăre cu o poziţie faţă de luna precedentă. Celelalte echipe din grupa G a preliminariilor Campionatului European sunt clasate astfel: Olanda - locul 6, Bulgaria - locul 30, Albania - locul 67, Belarus - locul 71, Slovenia - locul 88 şi Luxemburg - locul 174.


TENIS. Andrei Pavel şi germanul Pavel Waske s-au calificat in sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, dotat cu premii de 642.750 de euro. Ei au invins cu 7-5, 6-1 perechea Carlos Berlocq/Tomas Cibulec (Argentina/Cehia), asigurăndu-şi 40 de puncte ATP şi un cec de 4.700 de euro.


UTA. In ultimul meci disputat in cadrul turneului din Austria, UTA a invins cu scorul de
7-2 formaţia Admira Waker, prin golurile marcate de Bălţoi (3), Mircea Ilie (2), Todea şi Radovanovici. Sămbătă, la 18:30, UTA va intălni acasă pe Roeselare (Belgia), ocazie cu care işi va prezenta lotul de jucători. Altfel, conducerea clubului a stabilit preţurile abonamentelor pentru sezonul viitor, acestea urmănd să coste intre 90 şi 275 de lei.


SUPERCUPA. Meciul Dinamo - Rapid, contănd pentru Supercupa Romăniei, va fi arbitrat de debutantul Istvan Kovacs , din Carei, care are doar 22 de ani. "Am emoţii, dar mă pregătesc ca şi cum ar fi vorba despre un meci din Liga a 2-a sau a 3-a", a declarat Kovacs, care ieri a susţinut testele fizice, numărăndu-se printre cei mai buni la testul Cooper. Meciul se va disputa la 25 iulie, pe stadionul "Lia Manoliu".


BASCHET. Francezul Marc Silvert este noul antrenor al naţionalei feminine a Romăniei, acesta urmănd să-l inlocuiască pe sărbul Predrag Vasic. El va sosi in ţară la 24 iulie, cănd lotul se va reuni in vederea pregătirilor pentru CE din Italia (24 septembrie-10 octombrie). Obiectivul echipei este ocuparea locului 5, care ar permite participarea la turneul de calificare la JO de la Beijing.

×
Subiecte în articol: sport locul