x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 2 iulie 2007

Info sport 2 iulie 2007

02 Iul 2007   •   00:00

Telenovelă la final: Chivu merge la Inter!

Conform presei italiene, "telenovela Cristi Chivu" va lua sfărşit astăzi, cănd internaţionalul romăn va semna un contract pe patru ani cu Inter Milano, urmănd a incasa un salariu stagional de 4,5 milioane de euro. Aceeaşi sursă mai notează faptul că patronul lui Inter, Massimo Moratti, s-a intălnit cu impresarii jucătorului, Victor şi Ioan Becali, care au acceptat ultima ofertă a grupării italiene, deşi in aşteptare se aflau Barcelona şi Real Madrid.

Dorinel Munteanu ii ia apărarea antrenorului Gică Hagi

Actualul antrenor al echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu , il susţine pe Gică Hagi, după eşecul din primul meci amical pe banca Stelei, 1-2 cu Apoel Nicosia. "Este o răutate să spui că a pierdut, a fost vorba de un amical. I-a lipsit toată defensiva", a spus Munteanu.

POLO. Romănia a invins cu scorul de 18-3 echipa Israelului, intr-un ultim meci de pregătire inaintea participării la Liga Mondială. Romănia face parte din grupa a 2-a, alături de Ungaria, Croaţia, Rusia şi Spania, primul turneu fiind programat la Budapesta

(4-8 iulie), iar cel de-al doilea in Spania, la Portugalete (18-22 iulie). Primele două clasate se califică la turneul final, ce va avea loc la Berlin. Taxa de inscriere este de 25.000 de dolari, iar premiile se ridică la 347.500 de dolari.

CICLISM. Penultima etapă a Turului Romăniei, disputată intre Topliţa şi Piatra-Neamţ (138 km), a fost căştigată de Alexandru Ciocan, care i-a invins la sprint pe Stansilav Rudii (Ucraina) şi pe Marius Stoica, toţi inregistraţi in trei ore, 18 minute şi 38 de secunde. Cu plutonul fruntaş a sosit şi Dan Anghelache, care şi-a păstrat tricolul galben de lider la general.

VOLEI. Naţionala masculină a Romăniei a fost invinsă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2, de Slovacia, in ultimul meci din grupa C a Ligii Europene, competiţie la care ţara noastră a participat in premieră, datorită unui wild-card. Romănia a terminat grupa pe locul 3, după Turcia şi Slovacia, care s-au calificat la turneul final. Â

PANDURII. Formaţia din Tărgu-Jiu a invins cu scorul de 3-0 pe Neftci Baku, vicecampioana Azerbaidjanului, intr-un meci disputat in cadrul turneului de pregătire din Austria. Pentru gorjeni au marcat Stăngă, de două ori, şi Adrian Popescu. Antrenorul Eugen Neagoe a decis să-l trimită in ţară pe Alexandru Păcurar, care a suferit o ruptură fibrilară şi are nevoie de 20 de zile de pauză.

CRAIOVA. Aflată intr-un stagiu de pregătire in Austria, Universitatea Craiova a pierdut, scor 1-2, meciul amical cu echipa de ligă secundă Schwardorf, golul oltenilor fiind marcat de australianul Baird . In minutul 69, portarul Bănică s-a accidentat, locul său intre buturi fiind luat de antrenorul Ştefan Crişan, deoarece titularul Bornescu plecase deja la vestiar. Crişan a apărat astfel poarta Ştiinţei după exact 18 ani, timp in care a fost plecat in Germania.

×
Subiecte în articol: sport