x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 27 decembrie 2007

Info sport 27 decembrie 2007

de Jurnalul National    |    27 Dec 2007   •   00:00
Info sport 27 decembrie 2007
Sursa foto: CHARLES PLATIAU/

Didier Drogba, atacantul echipei engleze Chelsea, a fost desemnat pentru al treilea an consecutiv drept cel mai bun fotbalist african de publicaţia marocană Al Mountakhab.

ANGLIA. Portarul echipei Arsenal Londra, spaniolul Manuel Almunia, ar putea evolua pentru reprezentativa Angliei, anunţă presa de la Londra. In vărstă de 30 de ani, Almunia urmează să primească cetăţenia britanică in decurs de un an şi, cum nu a jucat niciodată pentru Spania, poate fi selecţionat in naţionala Albionului. "Urmează să analizez şi să iau o decizie. Nu inchid uşa nimănui", a spus fotbalistul. In acest moment, Anglia are mari probleme cu portarii, Scott Carson, titular in meciul cu Croaţia (2-3), fiind considerat principalul vinovat de ratarea calificării la Euro 2008.

PREMIU. Didier Drogba (foto), atacantul echipei engleze Chelsea, a fost desemnat pentru al treilea an consecutiv drept cel mai bun fotbalist african de publicaţia marocană Al Mountakhab. Jucătorul din Cote d’Ivoire a primit trofeul "Leul de Aur", devansăndu-i pe internaţionalul din Mali Frederic Kanoute (FC Sevilla) şi pe marocanul Youssouf Hadji (Nancy).

BELGIA. Mijlocaşul romăn Alin Stoica, care evoluează la KAA Gent, se află pe lista de achiziţii a echipei FC Dender EH, nou-promovată in prima ligă belgiană. In vărstă de 28 de ani, fiul fostului căpitan al Stelei, Tudorel Stoica, a jucat in acest sezon opt meciuri pentru Gent, grupare cu care a semnat un contract pe doi ani in 2006, după despărţirea de Poli Timişoara. El a mai evoluat in Belgia, la Anderlecht şi FC Bruges.

GERMANIA. Cu o singură demisie in 16 etape, turul campionatului Germaniei poate fi considerat unul dintre cele mai liniştite din istoria acestei competiţii din punct de vedere al stabilităţii antrenorilor. Singura schimbare la nivelul băncilor tehnice s-a produs după etapa a 6-a, cănd Energie Cottbus l-a inlocuit pe Petrik Sander cu Bojan Prasnikar. Ultima oară cănd s-a inregistrat o asemenea situaţie a fost in sezonul 1999-2000, de atunci inregistrăndu-se, in medie, cinci demiteri pe tur.

×
Subiecte în articol: sport