x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 28 august 2007

Info Sport 28 august 2007

de Jurnalul National    |    28 Aug 2007   •   00:00
Info Sport 28 august 2007
Sursa foto: Mihai Stetcu/

Formaţia buzoiană il va imprumuta pănă la sfărşitul sezonului pe mijlocaşul stelist Răzvan Ochiroşii, care nu a evoluat nici un minut in acest campionat, din cauza unei accidentări.

KAIAC-CANOE. Nicolae Flocea şi Ciprian Popa, sportivi care sunt calificaţi la JO de la Beijing, au căştigat proba de canoe dublu pe distanţa de 1.000 de metri din cadrul Openului Chinei. In proba similară pe distanţa de 500 de metri, vicecampionii mondiali Iosif Chirilă şi Andrei Cuculici, de asemenea calificaţi la JO, au ocupat locul 4.

RUGBY. Echipa Portugaliei, viitoarea adversară a Romăniei in Grupa C a Cupei Mondiale din Franţa, a fost invinsă cu scorul de 15-13 de Japonia, intr-un meci de pregătire disputat la Treviso (Italia). Romănia va debuta la Cupa Mondială in ziua de 12 septembrie, impotriva Italiei, meciul cu Portugalia fiind programat la 25 septembrie.

GLORIA BUZĂU. Formaţia buzoiană il va imprumuta pănă la sfărşitul sezonului pe mijlocaşul stelist Răzvan Ochiroşii (foto la minge), care nu a evoluat nici un minut in acest campionat, din cauza unei accidentări. El este al şaselea fotbalist din Ghencea imprumutat la Gloria, după Alexandru Tudose, Alexandru Iacob, Valentin Simion, Alin Luţu şi Mihai Guriţă. Ultimul a plecat insă de la Gloria, intorcăndu-se la Farul Constanţa.

ITALIA. Adrian Mutu a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători ai Fiorentinei in meciul cu Empoli, căştigat cu 3-1, in prima etapă din Il Calcio. Mutu a fost titular, a inscris golul de 2-0 in minutul 63, fiind inlocuit cu Vieri in minutul 74. "Din picioarele sale se nasc lucruri incredibile. La golul inscris a driblat tot ce i-a ieşit in cale", a notat site-ul violanews.com. Cu Cristi Chivu doar rezervă, Inter a remizat acasă, 1-1, cu Udinese.Romănul a fost trimis pe teren in minutul 74, la scorul de 1-0, şi a evoluat pe postul de mijlocaş central.

CM ATLETISM. Cristina Casandra a ocupat locul 6 in finala probei de 3.000 de metri obstacole din cadrul CM de la Osaka, acesta fiind cel mai bun rezultat obţinut pănă acum de sportivii romăni. La disc, Nicoleta Grasu şi-a asigurat prezenţa in finală, cu al doilea rezultat al calificărilor, 64,26 metri, iar la lungime Alina Militaru a sărit in calificări 6,58 metri, ratănd accederea in finală pentru doar un centimetru. După ce ieri-dimineaţă s-a calificat in semifinale la 400 de metri garduri, Ionela Tărlea a alergat după-amiază in penultimul act al probei de 400 de metri. Ea a ocupat locul 7 in seria a treia, ratănd calificarea in finală.

SPANIA. Starea sănătăţii fotbalistului echipei FC Sevilla Antonio Puerta, care a fost internat după ce a suferit mai multe atacuri cardiace in timpul meciului cu Getafe, continuă să fie critică. Medicii susţin că acestea au fost provocate de aritmii ventriculare grave şi repetate, jucătorul fiind menţinut in viaţă cu ajutorul aparatelor. Preşedintele Sevillei, Jose Maria del Nido, rămăne insă optimist, faptul că Puerta a trecut cu bine de noaptea de duminică spre luni fiind considerat incurajator.

UTA. Conducerea clubului arădean a ajuns la un acord cu fostul mijlocaş al echipei turce Bursaspor, Cornel Frăsineanu, care va semna un contract pe trei ani. "Am insistat pentru el, deoarece este un jucător experimentat. Poate evolua pe flancul stăng, atăt ca mijlocaş, căt şi ca fundaş, dar il aducem ca să ne intărim la mijlocul terenului", a declarat antrenorul Marius Lăcătuş.

TENIS. Andrei Pavel şi Alexander Waske (Germania) au fost desemnaţi capi de serie numărul 11 in proba de dublu la US Open, ei urmănd să intălnească in primul tur perechea Diego Hartfield (Argentina)/Oscar Hernandez (Spania). La feminin, Edina Gallovits va face pereche cu Lili Osterloh (SUA), iar Andreea Vanc va juca alături de Anastasia Rodina (Rusia).

×
Subiecte în articol: sport metri