x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 5 iulie 2007

Info sport 5 iulie 2007

05 Iul 2007   •   00:00

Dinamoviştii sunt in Austria

Lotul echipei antrenate de Mircea Rednic a plecat ieri in Austria, urmănd a se pregăti la Flachau pănă la 21 iulie. In acest timp, Dinamo va juca partide amicale cu Burghausen, Eintracht Frankfurt, Motherwell şi Sparta Praga, dar va participa şi la un turneu alături de Budejovice, MSV Duisburg şi Beşiktaş. In Austria se va alătura lotului şi angolezul Ze Kalanga, surpriza putănd fi Stoican, a cărui revenire se negociază in aceste zile.

Dumitru Tudor: "Dică nu va pleca in această vară"

Impresarul Dumitru Tudor a declarat pentru presa franceză că Nicolae Dică (foto) nu va fi transferat in această vară: "Dică rămăne la Steaua. Patronul se opune, iar Hagi este pe aceeaşi linie". Conform impresarului, Lille şi Heerenveen au dorit să-l transfere pe Dică.

INTERTOTO. Partida Maccabi Haifa - Gloria Bistriţa, care va avea loc sămbătă, de la ora 20:00, in prima manşă a turului doi al Cupei UEFA-Intertoto, va fi condusă de o brigadă din Ucraina, cu Oleg Orehov la centru. Meciul dintre Slavija Sarajevo şi Oţelul Galaţi, care va avea loc tot sămbătă, de la ora 21:15, in aceeaşi fază a competiţiei, va fi arbitrat de o brigadă din Elveţia, avăndu-l la centru pe Sascha Kever.

UNIREA URZICENI. Echipa antrenată de Dan Petrescu va efectua in perioada 5-18 iulie un stagiu de pregătire in localitatea austriacă Leogang, unde va susţine patru partide amicale. Ialomiţenii vor intălni echipele Diskobolia Groclin, locul 5 in Polonia (6 iulie), Saturn Moscova, locul 12 in Rusia (9 iulie), Zaglebie Lubin, campioana Poloniei (13 iulie), şi pe Red Bull Salzburg, campioana Austriei (16 iulie).

Â

COPA AMERICA. Venezuela şi Peru s-au calificat in sferturile de finală la Copa America, in urma rezultatelor inregistrate in etapa a III-a a grupei A. Peru a terminat la egalitate, 2-2, cu Bolivia (Pizarro ’34, ’85 / J. Moreno ’24, J. Campos ’45), in timp ce Venezuela a remizat cu Uruguay, scor 0-0.

Â

TENIS. Perechea Andrei Pavel/Thomas Johannson (Suedia) s-a calificat in optimile de finală ale probei de dublu de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Cei doi au invins in turul secund perechea rusă Igor Kunytsin/Dmitri Tursunov, scor 7-6 (3), 1-6, 6-4, 6-4. In optimi, Pavel şi Johannson va intălni cuplul francez Arnaud Clement/Michael Llodra, cap de serie numărul 10.

Â

ŞAHTIOR. Formaţia pregătită de Mircea Lucescu a invins cu 1-0 pe Grasshopper Zürich intr-un meci amical disputat in Elveţia. Unicul gol al intălnirii a fost inscris de Hladki (’38). La Şahtior, Raţ a fost titular şi a fost schimbat la pauză cu Şevciuk, in timp ce Marica a fost introdus, in minutul 46, in locul lui Bredun.

×
Subiecte în articol: sport iulie