x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 7 iulie 2007

Info sport 7 iulie 2007

07 Iul 2007   •   00:00

Marica, dorit de Stuttgart

Atacantul romăn al lui Şahtior Doneţk, Ciprian Marica, este dorit de către managerul general al lui VFB Stuttgart, Horsst Heldt, campioana Germaniei dorind să-l transfere. "Este un fotbalist foarte bun in zona careului, are viteză şi ştie să folosească foarte bine corpul. Ne străduim să-l transferăm şi suntem increzători că vom reuşi acest lucru", a declarat Heldt. Marica are 11 meciuri in prima reprezentativă a Romăniei pentru care a marcat patru goluri.

Sven Goran Eriksson, antrenor la Manchester City

Fostul selecţioner al Angliei, suedezul Sven Goran Eriksson, a fost numit ieri in funcţia de antrenor al formaţiei Manchester City. "Este o provocare pentru mine şi vreau să ofer suporterilor acestui club o echipă de care să fie măndri", a spus tehnicianul.

UEFA. Forul european a redus la jumătate sancţiunile dictate impotriva federaţiei din Danemarca, ca urmare a incidentelor petrecute la meciul cu Suedia, din preliminariile pentru Euro 2008. Partida respectivă fusese intreruptă la scorul de 3-3, după ce un spectator a pătruns pe teren, lovindu-l pe arbitru. Astfel, Danemarca va disputa doar două meciuri pe teren neutru in loc de patru, la 140 km de Copenhaga iar amenda a fost redusă de la 60.000 de euro, la 30.000 de euro.

Â

AMENINŢARE. Un anunţ privind un potenţial atac sinucigaş asupra Satului Sportivilor din Trabzon, unde are loc prima ediţie a Jocurilor Mării Negre, a fost primit in noaptea de joi spre vineri, punănd in alertă forţele de securitate din Turcia. La toate bazele de concurs au fost afişate pozele posibililor atentatori, iar măsurile de control au fost inăsprite. La competiţie participă 2.500 de sportivi din din 11 ţări, intre care şi Romănia.

Â

UTA. Echipa arădeană şi-a asigurat serviciile fostului internaţional Iulian Miu, care a semnat ieri un contract pe trei ani cu formaţia pregătită de Marius Lăcătuş. Miu a incasat o primă de instalare de 25.000 de euro şi va avea un salariu de 75.000 de euro in primul sezon.

Â

VASLUI. Aflată in turneu in Austria, FC Vaslui a disputat un meci amical cu Dinamo Kiev, fiind invinsă cu scorul de 6-0. Primul gol pentru campioana Ucrainei a fost inscris de Tiberiu Ghioane, care a fost inlocuit la pauză. "Nu sunt supărat, ci doar dezamăgit, şi nu neapărat de rezultat, căt de greşelile personale", a declarat antrenorul vasluienilor, Dorinel Munteanu.

Â

TENIS. Spaniolul Rafael Nadal este primul semifinalist al turneului de la Wimbledon, el reuşind să-l invingă in sferturile de finală pe Tomas Berdych (Cehia), cu 7-6, 6-4, 6-2. La junioare, romănca Simona Halep s-a calificat in optimi, după victoria cu 7-5, 7-5 obţinută in faţa Marianei Duque (Columbia).

×
Subiecte în articol: sport