x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Infrăngere "spartană"

Infrăngere "spartană"

de Daniel Stan    |    17 Iul 2007   •   00:00
Infrăngere "spartană"

Campioana Cehiei s-a impus cu 2-1 in faţa "căinilor" intr-un meci considerat drept cel mai tare amical al verii. Golul dinamoviştilor a fost inscris de Claudiu Niculescu.

Dinamo -Â au suferit primul eşec din turneul austriac, 1-2 cu Sparta Praga

Campioana Cehiei s-a impus cu 2-1 in faţa "căinilor" intr-un meci considerat drept cel mai tare amical al verii. Golul dinamoviştilor a fost inscris de Claudiu Niculescu.

Trei succese din tot atătea meciuri bifaseră "căinii" in turneul din Austria. Mai aveau nevoie de incă trei, pentru a putea intra in posesia unei "prime de vacanţă" de 30.000 de dolari, promisă de directorul general Cristi Borcea.

Â

CALVAR. Numai că a venit la rănd Sparta Praga, iar campioana Cehiei a stricat planurile roş-albilor, impunăndu-se cu 2-1. Antrenorul Mircea Rednic consideră că fazele fixe au devenit un adevărat calvar pentru Dinamo: "Sunt supărat că iar am primit gol in urma unei faze fixe. Ei cred că se joacă, dar cine nu respectă planurile de joc va plăti". Tehnicianul a continuat cu acuzele: "Dacă aveam in faţă o formaţie de superjucători, care să te domine, inţelegeam. Dar nu a fost cazul. Totuşi, nu trebuie să facem o tragedie din acest eşec, poate chiar a venit bine".

Â

RĂBDARE. La răndul său, Cristi Borcea a precizat: "Nu sunt supărat, doar că mă obişnuisem cu succesele. In prima repriză cu echipa de bază am evoluat bine. Acum sper să căştigăm turneul amical la care vom participa". Oficialul campioanei a mai cerut răbdare: "Este foarte bine că s-a rulat intreg lotul, iar, dacă au apărut unele inexactităţi, Rednic va trebui să vadă. Dar avem nevoie de răbdare. Le-am şi spus băieţilor după meci să stea liniştiţi, nu a fost decăt un meci amical. Ei erau trişti". Pănă la revenirea in ţară, programată la 21 iulie, Dinamo va mai participa la un turneu, in care va intălni pe Budejovice, in primul joc, şi pe Beşiktaş Istanbul sau Duisburg. Ultimul amical din Austria va fi cu amatorii de la Flachau.

Â

Izvoranu, cinci ani "căine"

In schimbul sumei de 500.000 de dolari, Dinamo şi-a asigurat serviciile lui Silviu Izvoranu, de la Poli Timişoara, care ieri a semnat un contract valabil pe cinci ani, iar cel mai tărziu astăzi se va alătura noilor coechipieri in cantonamentul din Austria. Salariul lui Izvoranu va fi de 100.000 de dolari, plus alte bonusuri. Preşedintele timişorenilor, Marian Iancu, a confirmat transferul. "Noi ne-am inţeles cu Dinamo, iar, dacă o va face şi jucătorul, atunci va deveni jucătorul lor", a declarat Iancu. In schimb, acesta neagă faptul că, alături de Izvoranu, in Ştefan cel Mare va ajunge şi atacantul senegalez Mansour: "Nu există nici o ofertă de la Dinamo pentru Mansour pănă in acest moment, dar nu exclud posibilitatea ca el să plece de la Timişoara. Dar clauză nu există, aşa cum se vehiculează. Nici măcar nu are impresar. Deocamdată este jucătorul lui Poli".

Â

Borcea, ironizat de fani

Pe site-ul "dinamomania", fanii il ironizează pe directorul general, Cristi Borcea, după ce acesta a anunţat că ii doreşte pe Mutu şi pe Chivu. "Ar fi extraordinar să căştigăm lupta cu Real Madrid, Inter şi Barcelona. Să fim serioşi! Borcică, nu mai visa", "Poate vin de 1 aprilie" sau "Cănd o să vină Chivu la noi, atunci o să-l ia şi Steaua pe Kaka. Eu mă găndeam chiar la Beckham. Cristian este simpatic, dar uneori vorbeşte prea mult", scriu fanii.

×
Subiecte în articol: sport