x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Intalnire Iordanescu - Bruckner

Intalnire Iordanescu - Bruckner

18 Sep 2004   •   00:00
Intalnire Iordanescu  -  Bruckner

Selectionerul Anghel Iordanescu va participa, la inceputul saptamanii viitoare, la reuniunea echipelor nationale, care va avea loc la Stockholm.

DANIEL STAN

ANALIZA. Pe adresa FRF a sosit o invitatie din partea UEFA pe numele lui Anghel Iordanescu pentru a participa, alaturi de alti selectioneri, in perioada 20-22 septembrie, la Stockholm. In cadrul reuniunii, principalul subiect al discutiilor va fi recentul turneu final al CE din Portugalia si impactul competitiei asupra jucatorilor si antrenorilor.

Conferintele se vor desfasura la Hotelul Hilton din capitala Suediei, Iordanescu facand parte din Comisia Tehnica. Printre "elevii" Generalului se vor afla, printre altii, Otto Rehhagel, campion european cu Grecia, Luiz Felipe Scolari, tehnicianul Portugaliei, Sven Goran Ericksson (Anglia) sau Morten Olsen (Danemarca).

DISCUTII. Pentru Iordanescu, cel mai important moment va fi intalnirea cu selectionerul ceh Karel Bruckner, urmand a se discuta despre apropiatul meci dintre Cehia si Romania, din 9 octombrie, de la Praga. Generalul ar putea ajunge si in Italia, pentru a discuta cu Cristi Chivu si a vedea in ce stadiu se afla recuperarea internationalului roman de la AS Roma.

SPECULATII

Zvonurile privind discutiile cu oficialii echipei nationale a Arabiei Saudite, cu prilejul voiajului de la Paris, au fost infirmate de Anghel Iordanescu. Generalul a sustinut ca a fost la meciul PSG - Chelsea doar pentru a discuta situatia lui Adi Mutu cu antrenorul formatiei engleze, Jose Mourinho. Presa saudita a reflectat pe larg faptul ca Iordanescu s-a intalnit cu seicul Ben Abdulaziz, presedintele federatiei. "Nu este nimic adevarat. Nu am discutat cu nimeni", a spus Puiu. SPORT/Info - 18 septembrie 2004 LPF A AMANAT REPROGRAMAREA RESTANTELOR. Liga Profesionista de Fotbal a amanat meciurile restante din etapa a III-a a Diviziei A, care trebuiau sa se dispute miercuri. Comisia condusa de Valentin Alexandru (foto) a aprobat memoriile echipelor Steaua si Dinamo, care au cerut amanarea partidelor cu Apulum, respectiv "Poli" Iasi, din cauza programului foarte incarcat dinaintea mansei secunde a turului intai al Cupei UEFA. Desi oficialii galateni nu au facut memoriu si partida FC Brasov - Otelul a fost amanata pentru o data care va fi stabilita ulterior, cel mai probabil pe 20 octombrie.

DINAMO. Antrenorul Ioan Andone nu poate conta pentru meciul de maine cu FCM Bacau, pe jucatorii Cristian Munteanu, Angelo Alistar (suspendati), Cristian Irimia, Leonard Naidin si Claudiu Dragan, toti accidentati. De asemenea, alti patru jucatori ai campioanei, Ovidiu Burca, Cristian Cigan, Lucian Goian si Alexandru Pacurar, au fost trimisi la echipa satelit Dinamo II, pentru a evolua in Divizia B.

CHELSEA. Patronul Roman Abramovici, a cheltuit aproximativ 400.000 de lire sterline pentru construirea unui patinoar acoperit la resedinta sa din Marea Britanie, informeaza cotidianul The Sun. La patinoarul respectiv a fost instalata si o tabela electronica, pentru a arata scorul meciurilor de hochei ce se vor juca acolo. Roman Abramovici a platit 12 milioane de lire sterline pentru proprietatea din Fyning Hill (West Sussex), care mai include un poligon, o pista de karturi, piscine si o sala de bowling.

GALATASARAY. Gheorghe Hagi a declarat ca echipa sa va invinge in derby-ul cu Besiktas, programat sa se dispute, duminica, in cadrul etapei a VI-a a campionatului Turciei, a anuntat cotidianul Sabah. "Mergem pe «Inonu» ca sa invingem. Nu subapreciez pe Besiktas, dar noi suntem o echipa buna si vom demonstra acest lucru", a precizat Hagi.
×
Subiecte în articol: sport iordănescu