x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Inter Milano - Sa fie Cristi Chivu marea surpriza?

Inter Milano - Sa fie Cristi Chivu marea surpriza?

08 Iun 2005   •   00:00

Vine Cristi Chivu la Inter sau ramane la Roma? Dupa ce presa italiana a scris marti ca internationalul roman este principalul obiectiv pentru gruparea "nerazzurra", patronul Massimo Moratti a pus si el paie pe foc: "Voi face o mare surpriza suporterilor. Care? Pai, daca v-as spune, atunci ce surpriza ar mai fi?".

SOLICITAT. Cristi Chivu este motiv de disputa intre unele dintre cele mai mari cluburi din Italia
VARIANTE. A fost suficient pentru ca ziaristii italieni sa se intreaca in supozitii cu privire la noua achizitie. Au fost vehiculate nume precum Ronaldinho, Robinho, Samuel sau Owen. Este posibil totusi ca "surpriza" sa vina de la Roma, Chivu si Cassano fiind variantele cele mai plauzibile. Chiar daca ulterior Moratti a dezmintit ca ar fi vorba despre roman: "Nu e nici Samuel, nici Chivu. Negocierile pentru Samuel sunt complicate, iar pe Chivu nu-l vinde Roma". Patronul Interului nu a precizat insa ce va face daca gruparea "giallorossa" ar accepta sa se desparta de roman.

ZVONURI. Agentia Sports scrie ca Inter va incepe chiar din aceasta saptamana negocierile pentru transferul lui Chivu. Desi a spus ca nu va mai face "cheltuieli nebunesti", Moratti ar fi gata sa ofere 15 milioane de euro pentru roman si ar putea sa renunte la alti doi jucatori, Van de Meyde si Karagounis. (Delia Gomoescu)

INLOCUITOR
Agentia Sports informeaza ca AS Roma a si gasit un potential inlocuitor pentru Cristi Chivu in persoana fundasului brazilian Felipe, in varsta de 20 de ani. Transferul lui Felipe s-ar putea realiza daca Luciano Spalletti, care a demisionat de la Udinese, va ajunge antrenor la gruparea romana. In aceasta situatie, Spalletti si-ar dori sa ia cu el in Cetatea Eterna mai multi dintre fostii sai jucatori, printre care pe Felipe, pe Iaquinta si pe Pizarro. De aceea, conducerea Romei asteapta numirea noului tehnician inainte sa opereze pe piata transferurilor.

×
Subiecte în articol: sport chivu