x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Intertoto - Gloria, in turul doi

Intertoto - Gloria, in turul doi

de Vicentiu Neagoe    |    02 Iul 2007   •   00:00

Elevii lui Ovidiu Ioan Sabău s-au calificat, sămbătă seara, in turul doi al Cupei UEFA, după ce au remizat, scor 1-1 cu muntenegrenii de la FK Grblaj, meci disputat in deplasare. In prima partidă, Gloria Bistriţa s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1. Golul bistriţenilor a fost inscris de Coroian in minutul 42, Dalac egalănd pentru gazde după numai două minute.


Elevii lui Ovidiu Ioan Sabău s-au calificat, sămbătă seara, in turul doi al Cupei UEFA, după ce au remizat, scor 1-1 cu muntenegrenii de la FK Grblaj, meci disputat in deplasare. In prima partidă, Gloria Bistriţa s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1. Golul bistriţenilor a fost inscris de Coroian in minutul 42, Dalac egalănd pentru gazde după numai două minute. In următorul tur al competiţiei, ardelenii vor da piept cu israelienii de la Maccabi Haifa, primul meci disputăndu-se in deplasare la 7-8 iulie, returul avănd loc peste o săptămănă. "Cu israelienii va fi mai dificil pentru că au evoluat foarte mult in ultimii ani", a spus vicepreşedintele Gloriei, Ioan Horoba.

OŢELUL. Tot la 7 sau 8 iulie, Oţelul Galaţi va intălni, primul meci tot in deplasare, pe bosniacii de la Slavija Sarajevo. Aceştia au trecut in primul tur preliminar, de Saint Julia (Andorra), după două victorii cu un scor identic 3-2. Formaţia gălăţeană a participat la Cupa de vară de la Braşov, fiind invinsă de Dinamo cu 5-1, cedănd apoi şi in finala mică, impotriva Farului, scor 2-3, după penalty-uri.

×
Subiecte în articol: sport