x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ionuț Radu, găsit țap ispășitor la Genoa

Ionuț Radu, găsit țap ispășitor la Genoa

de Adi Munteanu    |    16 Ian 2020   •   11:19
Ionuț Radu, găsit țap ispășitor la Genoa

Cel mai în formă portar român al momentului, Ionuț Radu, titular la Genoa în turul Serie A, a fost trecut pe banca de rezerve. Deși a încasat nu mai puțin de 37 de goluri în 15 meciuri, el nu a fost găsit vinovat decât de 5 dintre ele, conform presei italiene. Nici celălalt portar al naționalei, Ciprian Tătărușanu nu este titular la Lyon.

 

Situația lui Ionuț Radu s-a complicat în ultimele săptămâni, după ce antrenorul Davide Nicola a decis titularizarea lui Mattia Perin, adus în această iarnă de la Juventus. Radu nu a mai prins decât un meci din Cupa Italiei, meci pierdut de Genoa în fața Sampdoriei după loviturile de departajare. Cum situația echipei genoveze nu s-a îmbunătățit, suporterii au explodat pe rețelele de socializare: „Cum să fie titular a doua rezervă a lui Juve în dauna lui Radu, cel mai bun jucător al nostru? Am ajuns banca de rebuturi a lui Juventus?”, scriu tifosii echipei Genoa Calcio.

Un lucru este cert: Ionuț Radu va pleca de la Genoa

Impresarul lui Radu, Oscar Damiani, i-a acuzat de incompetență pe conducătorii de la Genoa și spune că până la sfârșitul lunii va găsi un nou angajament lui Ionuț Radu.„Deocamdată Radu este la Genoa, dar este jucătorul lui Inter Milano. Încercăm să-i găsim echipă până la finalul lunii. Asta este ceea ce-și dorește. Multe echipe îl vor, atât din Italia, cât și din străinătate. Dar el aparține de Inter, iar nerazzurrii nu vor să-l vândă. Sunt foarte dezamăgit de cum s-a comportat Genoa cu el. E ceva la care nu ne-am așteptat și ceva ce Radu nu merita. Promit că Ionuț va pleca repede de la Genoa deși suporterii îl iubesc foarte mult. Dar nu suporterii fac echipa. Dacă ar fi după ei, Radu nu ar lipsi din poartă niciun moment”, a spus impresarul lui Radu în presa italiană.

Internaționale Milano nu vrea să-l vândă

Deși nu a jucat pentru echipa mare a lui Inter Milano, Radu este foarte apreciat de conducerea lui Internaționale, club care l-a răscumpărat în vara acestui an, dar l-a lăsat sub formă de împrumut la Genoa, deoarece este greu în acest moment pentru Radu să ia locul între buturi lui Handanovic. „Românul este un admirator al Handanovic și dacă va sta zi de zi lângă el, cei de la Inter își vor da seama dacă va fi o soluție pentru prima echipă chiar din vara acestui an”, scriu ziariștii italieni.

×
Subiecte în articol: ionuţ radu