x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jakob Vestergaard a fost dat afară de la CSM București

Jakob Vestergaard a fost dat afară de la CSM București

07 Noi 2016   •   16:29
Jakob Vestergaard a fost dat afară de la CSM București
Sursa foto: rH+

În urma unei ample analize a evoluțiilor din acest debut de sezon, conducerea compartimentului handbal din cadrul CSM București a considerat că este nevoie de o schimbare la nivelul lotului echipei campioane, menită să aducă un suflu nou, scrie dolce-sport.ro.

În consecință, CSM s-a despărțit pe cale amiabilă de Jakob Vestergaard, locul acestuia urmând a fi luat de antrenorul român Aurelian Roșca. CSM București îi mulțumește pe această cale lui Jakob Vestergaard pentru contribuția sa la formarea echipei care a cucerit Liga Campionilor și îi urează succes în carieră.

Jakob Vestergaard: ”Urez succes clubului și fetelor pe mai departe. Eu sper în calificarea în Main Round și sunt convins că am fi putut să o obținem și împreună. Însă aceasta este situația… Vreau să le mulțumesc tuturor, oamenilor din club, spectatorilor, fanilor. Mi-au oferit amintiri pe care nu le voi niciodată și mi-aș dori să revin în Sala Polivalentă, unde atmosfera este cu adevărat specială”.

Aurelian Roșca (48 de ani) are o vastă experiență în handbalul românesc, atât la nivel de echipe naționale, cât și de club. Ca antrenor principal, a câștigat cu echipa de junioare a României medalia de aur la Campionatul Mondial din 2014 (Macedonia), precum și titlul european U18 în 1999.

×
Subiecte în articol: Jakob Vestergaard csm bucuresti