x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jose Mourinho este acuzat de hartuire

Jose Mourinho este acuzat de hartuire

09 Sep 2004   •   00:00

Desi este recunoscut drept un familist convins si o persoana a carui valoare morala nu poate fi pusa la indoiala, Jose Mourinho nu a scapat de scandal. Antrenorul lui Adi Mutu a fost acuzat ca ar fi hartuit-o pe sotia unui suporter al fostei sale echipe, FC Porto.

DEZMINTIRE. "Este total falsa informatia potrivit careia Jose Mourinho i-ar fi trimis mesaje scrise sau ar fi sunat-o pe femeia respectiva. Singura certitudine este ca Jose Mourinho a primit amenintari cu moartea", se arata in comunicat. Un grup de suporteri ai "dragonilor" a recunoscut ca unul dintre membrii sai se afla la originea mesajelor de amenintare primite de Jose Mourinho inaintea finalei Ligii Campionilor, disputata in luna mai intre FC Porto si AS Monaco.

RAZBUNARE. Fanii portughezi au explicat ca unul dintre membrii grupului a trimis aceste mesaje pentru ca banuia ca fostul antrenor al formatiei portugheze ar fi hartuit-o pe sotia sa cu mesaje si apeluri telefonice. Antrenorul lui Chelsea considera ca astfel de acuzatii ii afecteaza "onoarea si demnitatea" si a precizat ca va initia o actiune in justitie. (Delia Gomoescu)

AMENINTARI

Saptamana trecuta, Jose Mourinho a confirmat ca a fost amenintat cu moartea inaintea finalei Ligii Campionilor. "Am primit un apel telefonic, iar un barbat mi-a spus: «Acum nu-ti vom face nimic pentru ca mai exista o finala de disputat. Insa, dupa ce aceasta se va termina, esti un om mort. Dupa ce vei ajunge la Porto, locul iti este pregatit si nu ai nici o sansa»", a explicat Mourinho. El a adaugat ca acesta a fost motivul pentru care nu a sarbatorit victoria alaturi de echipa sa, ci a preferat sa se alature familiei sale. De altfel, dupa meci el nu a revenit direct la Porto, ci s-a oprit la Lisabona.

×
Subiecte în articol: sport mourinho jose mourinho