x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jose Mourinho: Fotbalul italian nu era pentru mine!

Jose Mourinho: Fotbalul italian nu era pentru mine!

de Corina Andriuta    |    02 Iun 2010   •   00:00
Jose Mourinho: Fotbalul italian nu era pentru mine!

Câştigător al UEFA Champions League cu Inter Milano, şi aflat sub contract până în 2011 cu gruparea la care este legitimat Cristi Chivu, Jose Mourinho a decis să plece la Real Madrid. La vremea respectivă gestul portughezului a uimit. Acum, acesta explică motivele pentru care a decis să rupă contractul cu echipa patronată de Massimo Moratti.



Într-un interviu acordat presei din Spania, preluat de sport.rbc.ru, tehnicianul lusitan şi-a împărtăşit opiniile privind  fotbalul italian, a vorbit despre disciplina in echipă, dar  si rivalitatea cu Barcelona în Primera Division.

“Cu trei luni în urmă, am înţeles că fotbalul Italian nu este pentru mine şi am decis să schimb atmosfera. Real Madrid a devenit cea mai bună opţiune”, a declarat Mourinho. „În ceea ce priveşte organizarea activităţii în cadrul lotului, filosofia mea e simplă: Îmi place când jucătorii vin cu o oră mai devreme de începe antrenamentul că să reuşească să vorbească cu mine , cu colegii, şi  să treacă controlul medical. Nu-mi place când jucătorii pleacă imediat după antrenament, iar dacă avem programate două antrenamente într-o zi, prefer ca toată lumea să rămână în semicantonament. Nu suport minciuna. Observ imediat din ce motiv întârzie jucătorii mei. Mai bine să spună adevărul, că se simt rău după un chef, decât să încerce să mă convingă că au stat toată noaptea în spital cu mama”, a punctat Mourinho.

“Îmi place să joc cu cele mai puternice cluburi, de aceea sunt încântat că am posibilitatea să concurez cu Barcelona.  Să triumf în lupta cu catalanii este mult mai plăcut chiar şi decât câştigarea finalei UCL cu oricare altă echipă” – Jose Mourinho.

×
Subiecte în articol: sport antrenor fotbal jose mourinho