x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Juve şi Milan tremură

Juve şi Milan tremură

de Vlad Ionescu    |    26 Noi 2009   •   00:00
Juve şi Milan tremură
Sursa foto: /Afp/Mediafax

Ziua de ieri a fost una nefastă pentru echipele italiene, Juventus şi AC Milan neputând obţine punctele necesare calificării în optimile de finală ale Champions League.



Scăpată de grijile calificării, Bordeaux a ţinut să arate cine-i şeful în grupa A, reuşind să învingă cu 2-0 pe Juventus. Campioana Franţei a dominat partida, şi-a creat mai multe ocazii, torinezii nepunând decât rareori probleme în atac.

Superioritatea gazdelor s-a concretizat după pauză când Fernando ('54) şi Chamakh ('90+4) au îngenuncheat cea mai bună apărare din ligă, care primise un singur gol în primele patru meciuri. Cum în celălalt joc Bayern s-a impus greu, cu 1-0, în faţa codaşei Maccabi Haifa, cel de-al doilea loc care duce în optimi se va decide peste două săptămâni, când Juve va primi vizita münchenezilor, în faţa cărora are un avans de un punct.

A REVENIT RONALDO
În grupa C, Real Madrid a rezolvat calificarea prin victoria cu 1-0 obţinută acasă, cu FC Zürich. În repriza secundă, la gazde a intrat Cristiano Ronaldo, care a jucat primele sale 20 de minute după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon două luni. În aceeaşi grupă, Milan şi Olympique Marseille au terminat nedecis, 1-1, astfel că totul se va stabili la 8 decembrie. Milan are opt puncte, cu unul mai mult decât Marseille, şi va juca la Zürich, în timp ce francezii vor primi vizita Realului. Fără emoţii în privinţa calificării, FC Porto şi Chelsea s-au întâlnit în derby-ul grupei D, victoria revenind la limită oaspeţilor cu 1-0. Fundaşul român Cristian Săpunaru a fost şi de data aceasta titular la gazde, el fiind înlocuit în minutul 79. Surpriza serii a furnizat-o Beşiktaş, care a învins cu 1-0 la Manchester.

×
Subiecte în articol: sport