x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Kelly Pavlik, Bernard Hopkins şi Edison Miranda au pus ochii pe centura lui Lucian Bute

Kelly Pavlik, Bernard Hopkins şi Edison Miranda au pus ochii pe centura lui Lucian Bute

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Ian 2010   •   00:00
Kelly Pavlik, Bernard Hopkins şi Edison Miranda au pus ochii pe centura lui Lucian Bute

Euforia victoriei reputate în faţa lui Libardo Andrade nu a ţinut prea mult pentru Lucian Bute. Campionul mondial este obligat să îşi pună centura în joc pe 17 aprilie. Românul îl va avea ca adversar pe unul dintre pugiliştii americani Kelly Pavlik şi Bernard Hopkins sau columbianul Edison Miranda.



Deţinătorul titlului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, şi-a început dominaţia în cadrul acestei categorii pe 19 octombrie 2007. Atunci l-a învins pe Alejandro Berrio. Din acel moment, de pumnii săi s-au lovit William Joppy (29 februarie 2008), Librado Andrade (24 octombrie 2008), Fulgencio Zuniga (13 martie 2009) şi, din nou, Librado Andrade la finele lui noiembrie 2009.

Cine sunt posibilii adversari?

Kelly Robert Pavlik

Născut la Szernica, în Slovenia, pe 5 aprilie 1982, Kelly locuieşte în prezent în SUA, ţară care i-a acordat cetăţenia. Poreclit "The Ghost" sau "The Express", Kelly a disputat până acum 37 de meciuri la profesionişti. 36 dintre ele s-au încheiat cu victorie (32 prin KO!), în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate.





Bernard Hopkins


"The Executioner" a văzut lumina zilei pe 15 ianuarie 1965 în Philadelphia, Pennsylvania. Chiar dacă, la 44 de ani, nu mai pare o sperietoare, Hopkins are un palmares de invidiat. În cele 56 de meciuri din ringul profesionist, "The Executioner" s-a impus în 49, 32 dintre acestea încheindu-le înainte de gongul final. Alte 5 meciuri le-a încheiat la egalitate, în timp ce la finalul unui meci a trebuit să se recunoască învins!







Edison Miranda


Columbianul este, de asemenea, unul dintre pugiliştii foarte bine cotaţi în topurile americane. Născut la 7 ianuarie 1981 la Buenaventura, Colombia, Miranda şi-a căpătat în ring supranumele de "Pantera". A disputat până în prezent 37 de meciuri. Din cele 33 de victorii, 29 le-a obţinut prin KO! În alte patru partide a încheiat nedecis.

×
Subiecte în articol: sport