x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La nivel de Cupa UEFA!

La nivel de Cupa UEFA!

de Dragos Stoica    |    01 Aug 2007   •   00:00

Două dintre reprezentantele Romăniei in Cupa UEFA se vor intălni azi, cu incepere de la ora 18:30, la TVR 1, intr-un meci tare, care prefaţează lupta din actuala ediţie de campionat.

Două dintre reprezentantele Romăniei in Cupa UEFA se vor intălni azi, cu incepere de la ora 18:30, la TVR 1, intr-un meci tare, care prefaţează lupta din actuala ediţie de campionat.

Programată iniţial de la ora 19:00, din cauza caniculei care a lovit Romănia vreme de zece zile, partida din această seară, dintre CFR Cluj şi Oţelul, va incepe de la 18:30, după ce LPF a considerat că nu se mai impune impingerea meciului pănă in condiţii de semi-intuneric. Aceeaşi decizie se va aplica şi in cazul intălnirii de măine, dintre Gloria Bistriţa şi Unirea Urziceni.

AVERTISMENT. După ce a declarat că aşteaptă ca echipa din Cluj să primească in acest prim meci decalat o lovitură de la 11 metri, asemeni Stelei şi Rapidului, două dintre concurentele la titlu, preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, a avertizat: "Serea a mai fost suspendat, dar a fost reprimit mereu. Dacă-şi va permite sau dacă va greşi grav la acest meci, va părăsi definitiv arbitrajul. Va fi o presiune mare pe Serea. Sper să-i străngem măna şi noi, şi cei de la Galaţi". "Centralul" Ionică Serea va fi ajutat la acest meci de asistenţii Irina Mărţ şi Radu Ghinguleac, in timp ce observatori sunt Alexandru Boc şi Dan Petrescu "Fibră". Tehnicianul lui CFR, Ioan Andone, a afirmat că s-a confruntat cu o situaţie inedită inaintea acestui meci: "A fost cea mai grea alegere din cei 14 ani de antrenorat ai mei. Toţi cei nouă rămaşi in afară puteau face parte din lotul de 18. Toată lumea este aptă de joc. Cred că am facut alegerea cea mai bună". In altă ordine de idei, conducerea clubului a promis ieri fotbaliştilor clujeni că, in cazul in care vor obţine patru victorii in primele patru etape, vor primi căte 35.000 de lei.

×
Subiecte în articol: sport