x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Licitatie pentru Buga

Licitatie pentru Buga

19 Iul 2004   •   00:00

Forma buna aratata de brasoveanul Mugurel Buga in returul campionatului trecut si in perioada de pregatire l-a adus pe acesta in atentia marilor echipe bucurestene.

SORIN ANGHEL, IONUT PADURARU

Cele mai interesate de achizitionarea golgeterului brasovean sunt Dinamo si Rapid.

DINAMO. Oficialii dinamovisti au discutat la mijlocul saptamanii trecute cu Buga, ajungand la o intelegere preliminara cu atacantul vazut drept cel mai bun inlocuitor pentru golgeterul Ionel Danciulescu. Dar, cu toate ca FC Nantes a renuntat la achizitionarea lui "Danciu-gol", Dinamo il vrea in continuare pe Buga. Conducatorii dinamovisti au profitat de venirea la Brasov, cu ocazia turneului amical intreprins de formatia alb-rosie, pentru a-i face o noua propunere patronului Ioan Neculaie. Acesta a cerut pentru Buga 400.000 de dolari, in oferta dinamovista intrand un schimb cu jucatorii Cristi Ciubotariu si Vlad Munteanu.

RAPID. Totusi, se pare ca Buga ar prefera echipa din Giulesti, unde ar reveni sub comanda fostului sau antrenor, Razvan Lucescu. Pana acum, Rapid a facut o singura oferta pentru atacantul brasovean, un schimb cu Ziyati, propunere neacceptata de brasoveni. In acest moment, transferul lui Buga in Giulesti depinde de plecarea lui Sabin Ilie la o echipa din strainatate. In acest caz, brasoveanul este ca si transferat la Rapid, mizandu-se pe buna prietenie dintre patronii cluburilor.

INDIFERENTA. Buga spune ca ii este indiferenta situatia. "Stiu ca sunt dorit si de Dinamo, si de Rapid, dar in clipa de fata sunt sub contract cu FC Brasov. Singurul care poate decide in privinta viitorului meu este Ioan Neculaie", a spus Buga.

INFRANGERE

Dinamo a pierdut turneul de la Brasov, fiind invinsa, cu 1-0, in finala, de echipa gazda. Singurul gol al brasovenilor a fost inscris, in minutul 74, chiar de Buga, jucatorul dorit de alb-rosii. Antrenorul Ioan Andone a declarat ca nu este suparat dupa prima infrangere din pregatiri a echipei sale. "Daca am fi jucat la rezultat am fi castigat. Dar pe mine ma intereseaza mai mult o victorie cu Zilina", a spus Andone. Acesta s-a deplasat ieri in Slovacia, la Bratislava, unde a urmarit-o pe MSK Zilina in finala Supercupei, cu Artmedia Petrzalka.

RENUNTARE

FC Nantes a anuntat ca renunta la achizitionarea lui Ionel Danciulescu. "Presedintele gruparii, Jean-Luc Gripond, a spus ca Ionel Danciulescu nu va deveni canar. Legaturile au fost rupte definitiv, in urma conflictului dintre FC Nantes si agentul fotbalistului, privind partea financiara", informeza nantesfoot.com. Fanii dinamovisti au primit cu usurare aceasta veste. "Noi nu putem decat sa-i multumim samsarului ca nu s-a putut abtine si si-a aratat caracterul in timpul tratativelor, punand involuntar umarul la ratarea acestui transfer", noteaza dinamo-online.net.
×
Subiecte în articol: sport buga