x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1 - Cristiano Bergodi, în silenzio-stampa

Liga 1 - Cristiano Bergodi, în silenzio-stampa

de Mihai Igirosanu    |    21 Apr 2007   •   00:00
Liga 1 - Cristiano Bergodi, în silenzio-stampa

Antrenorul marii revelaţii a campionatului, CFR Cluj, Cristiano Bergodi, a trecut ieri de la o stare de spirit la alta. Italianul s-a prezentat în faţa presei înaintea meciului de la Vaslui, iar după doar o oră s-a hotărât să intre în silenzio-stampa.

Înaintea confruntării cu FC Vaslui, tehnicianul clujenilor s-a arătat extrem de concentrat, insistând că moldovenii sunt un adversar redutabil.

DIFICULTATE. "O să mergem la Vaslui cu convingerea că este încă o finală din cele opt pe care le mai avem de disputat până la sfârşitul campionatului pentru atingerea obiectivului propus. Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, pentru că Vasluiul are o echipă frumoasă, care a înregistrat o serie bună de 13 meciuri fără înfrângere. Are jucători buni, un antrenor foarte experimentat şi sunt convins că ne vor pune multe probleme. Dacă vrem cele trei puncte la Vaslui, trebuie să facem o partidă extraordinară, e clar acest lucru!", a declarat Bergodi.

SUPĂRARE. După o oră, Bergodi a precizat: "Sunt de-a dreptul indignat de modul în care declaraţiile mele au fost răstălmăcite în presă. Am spus la modul cel mai clar cu putinţă că, de când sunt la CFR Cluj, nimeni din conducerea clubului nu s-a implicat în vreun fel în alcătuirea echipei. Ba mai mult, am spus că sunt dispus chiar să jur că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Am citit însă cu stupoare că sensul cuvintelor mele a fost deturnat în mod grosolan, astfel că totul a fost interpretat ca o ameninţare cu demisia mea din funcţia de antrenor".

POPA SE TEME DE BUCUREşTI
Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa (foto), a declarat ieri că îi este frică să meargă să joace în Bucureşti, unde astăzi va avea loc meciul Steaua - Poli Iaşi. "Am două mari temeri. Prima este aceea că mergem să jucăm pe un câmp de luptă, aşa cum a devenit Bucureştiul! Mi-e frică să jucăm la Bucureşti, dacă vin peste noi noaptea huliganii la hotel?! Mă gândeam chiar să vorbesc cu Gigi Becali să jucăm acest meci la Iaşi, dar dacă au pierdut în Cupă cu Timişoara... A doua temere este legată de nedemiterea lui Olăroiu. Dacă Becali renunţa la Olăroiu, se putea crea haos. Prin păstrarea lui Olăroiu, el a demonstrat că este un mare conducător de club", a spus Popa.

FRF CONFIRMĂ
FRF a comunicat ieri, oficial, variantele de calificare ale echipelor româneşti în cupele europene. Câştigătoarea Cupei României – Timişoreana va intra în turul I al Cupei UEFA, iar ocupanta locului 3 în Liga 1 se va califica în al doilea tur preliminar al competiţiei. Dacă Rapid îşi va adjudeca trofeul şi va ocupa locurile 1 sau 2 în Liga I, Poli Timişoara va intra în al doilea tur preliminar, iar ocupanta locului 3 va juca în turul I. Dacă Rapid ocupă locul 3, va juca în turul I, iar echipa clasată pe 4 va intra în al doilea tur preliminar. Dacă Rapid va ocupa un loc inferior locului 3, va juca în turul I, iar ocupanta locului 3 va merge în al doilea tur preliminar. Dacă Poli câştigă Cupa, va evolua în turul I, iar echipa de pe 3 va intra în al doilea tur preliminar.
LIGA PE "LIA"
În cazul în care va obţine calificarea directă în sezonul viitor al grupelor Ligii Campionilor, Dinamo îşi doreşte să joace pe Stadionul Naţional din Complexul Lia Manoliu. În urma unei înţelegeri între conducerea dinamovistă şi primarul general, Adriean Videanu, gruparea din ştefan cel Mare trebuie să plătească suma de 700.000 de euro. Banii vor fi folosiţi pentru amenajarea parcărilor, vestiarelor şi celorlalte dependinţe ale arenei, a cărei demolare s-a amânat până la sfârşitul acestui an. Stadionul ar urma să fie omologat în luna iunie de o comisie specializată a UEFA. În România, singurul stadion omologat pentru Liga Campionilor este Ghencea.
×
Subiecte în articol: sport