x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 2: Sponsorul le-a dat faliment

Liga 2: Sponsorul le-a dat faliment

de Florin Gongu    |    20 Aug 2009   •   00:00

Comisia de autorizare a jocurilor de noroc din cadrul Ministerului Finanţe­lor Publice a decis la 31 iulie să revoce licenţa de organizare a jocurilor de noroc a Astra Bettings.



Astra Bettings, cel mai mare operator de pariuri şi jocuri de noroc de pe piaţa românească şi sponsor oficial la Liga 2 de fotbal, şi-a suspendat temporar activita­tea de pariere şi de operare a maşinilor electronice cu câştiguri, începând de ieri, după ce de la finalul lui iulie Ministerul de Finanţe nu i-a reînnoit licenţa, din cauza datoriilor la buget.
Decizia Fi­nan­ţe­lor a fost motivată de datoriile mari ale firmei către bugetul statului, care în­su­mează aproape 2,5 milioane de euro!

Despre această decizie, Daniel Smeadă, PR al companiei, a declarat: "Nu mai avem drept de func­ţi­o­nare pentru o pe­ri­oa­dă. Noi am atacat de­cizia la Curtea Cons­tit­u­ţi­o­nală şi aş­tep­tăm răspunsul".

El a explicat şi de ce s-a ajuns aici. "În primele şase luni ale anului au fost câştiguri mai mari decât încasările. Doar în februarie am ie­şit pe plus". Des­pre colaborarea cu FRF, în privinţa Ligii 2, Smeadă a spus: "Con­trac­tul pe anul trecut e plătit. Pentru se­zo­nul acesta vom continua colaborarea când ne vom relua activitatea".

×
Subiecte în articol: sport