x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Barca, aproape eliminata

Liga Campionilor - Barca, aproape eliminata

de Ionut Paduraru    |    23 Feb 2007   •   00:00
Liga Campionilor - Barca, aproape eliminata

Gazdele nu au obtinut nici o victorie in cea de-a doua seara a optimilor. Cea mai mare supriza s-a produs la Barcelona, unde Liverpool a castigat cu 2-1 derbiul ultimelor doua castigatoare ale trofeului.

Campionii en titre ai Europei au deschis scorul prin Deco, insa au preferat sa pastreze avantajul minim, iar "cormoranii" au intors rezultatul dupa golurile lui Bellamy si Riise.

"Este o deceptie. Am incercat sa invingem, dar nu am avut forma si forta necesare pentru a face diferenta. Va fi dificil sa ne calificam, dar mai este de jucat un meci. Liverpool este dificil de invins pe teren propriu, dar trebuie sa ne aparam sansele", a recunoscut dupa meci antrenorul catalanilor, Frank Rijkaard. De partea cealalta, Rafa Benitez spune ca elevii sai trebuie sa fie foarte atenti in retur. "Era important sa invingem aici. Acum noi avem sanse mari, dar trebuie sa fim atenti, deoarece Barcelona este o echipa cu multe calitati", a precizat Benitez.

ITALIENI. AS Roma, fara Cristi Chivu, inca nerefacut, a reusit doar o remiza alba pe teren propriu in fata lui Olympique Lyon. A fost un meci tensionat, in care centralul englez Michael Rilye a acordat nu mai putin de 11 cartonase galbene.

Tot in Italia, Inter Milano a terminat la egalitate, 2-2, cu Valencia, dar antrenorul Roberto Mancini crede ca rezultatul este injust: "Rezultatul nu reflecta realitatea. Am avut mai multe ocazii decat adversarii nostri si sunt sigur ca, jucand astfel, vom trece de faza optimilor".

PROBLEME PENTRU MOURINHO
Tot la egalitate, 1-1, s-a incheiat si disputa de la Porto dintre fosta si actuala echipa a lui Jose Mourinho (foto). Tehnicianul s-a declarat multumit de rezultat, mai ales ca Chelsea a schimbat toata strategia dupa accidentarea capitanului Terry. "Am muncit o saptamana si totul s-a schimbat dupa cinci minute, o data cu accidentarea la glezna a lui Terry, care pare serioasa. In aceste conditii, este un rezultat bun", a spus Mourinho.
×
Subiecte în articol: sport