x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Chivu, din nou imperial

Liga Campionilor - Chivu, din nou imperial

06 Apr 2007   •   00:00
Liga Campionilor - Chivu, din nou imperial

La fel ca in derby-ul cu AC Milan, si a doua aparitie a capitanului nationalei dupa operatia suferita la nas a fost fara greseala. Intr-o partida dominata clar de Roma, Chivu a oprit cu succes incercarile de contraatac avute de Cristiano Ronaldo, Solskjaer si Saha.

LAUDE. Intr-un editorial aparut in cotidianul catalan Sport, Miguel Angel Nadal a spus ca romanul este cel mai potrivit pentru a juca titular la Barcelona dintre jucatorii urmariti la aceasta partida de secretarul tehnic Txiki Begiristain. "Nu tine balonul la picior, iese bine din aparare si executa bine loviturile libere. Este o varianta imbunatatita a lui Frank de Boer", a spus fostul jucator al Barcelonei.

ACUZE. In schimb, antrenorul lui United, Alex Ferguson, l-a acuzat pe Chivu de nesportivitate pentru ca a cerut al doilea cartonas galben pentru Scholes. Ziarele din Anglia l-au contrazis insa pe tehnician. "Ferguson i-a invinovatit pe arbitrul Fandel si pe Chivu, dar adevarul e ca un cartonas rosu pentru Scholes parea inevitabil", a scris The Times.

MOURINHO RAMANE OPTIMIST
Desi doar golul lui Drogba (foto) a facut-o pe Chelsea sa nu piarda pe teren propriu, Jose Mourinho spune ca echipa sa va merge in semifinale. "Scorul este just, dar returul ramane deschis. Toata lumea crede ca Valencia se va califica, dar in locul lor nu m-as increde. Vom invinge in Spania", a spus Mourinho. "Noi am reusit ceea ce ne-am propus: adica sa se decida calificarea pe Mestalla. Ar fi un lucru cu adevarat sinucigas sa jucam la 0-0 in retur", a spus, la randul sau, tehnicianul Valenciei, Quique Sanchez Flores.

×
Subiecte în articol: sport