x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Chivu, eliminat

Liga Campionilor - Chivu, eliminat

de Ionut Paduraru    |    04 Oct 2007   •   00:00
Liga Campionilor - Chivu, eliminat
Sursa foto: DAMIEN MEYER/

Cristi Chivu a fost eliminat in meciul de debut pentru Inter Milano in Liga Campionilor, dar echipa sa a reuşit să obţină prima victorie din această ediţie, 2-0 cu Eindhoven.

Cristi Chivu a fost eliminat in meciul de debut pentru Inter Milano in Liga Campionilor, dar echipa sa a reuşit să obţină prima victorie din această ediţie, 2-0 cu Eindhoven.

Revenire fără glorie pentru căpitanul naţionalei Romăniei după accidentarea suferită in amicalul cu Germania. Chivu a primit două cartonaşe galbene, in minutele 29 şi 65, lăsăndu-şi echipa in inferioritate numerică pe final. Cu un om mai puţin, campioana Italiei a reuşit totuşi să menţină avantajul luat in prima repriză, după golurile lui Ibrahimovici.

CRITICI. Site-ul Tutto Mercato Web a scris ieri că revenirea lui Chivu a fost forţată de antrenorul Roberto Mancini. "Introducerea lui Chivu in teren a fost «trasă de păr» de Mancini. Romănul impreună cu Samuel au arătat că mai au de muncit pănă să ajungă un cuplu de netrecut. Mancini va avea de rezolvat pentru meciul următor eterna problemă a defensivei, deoarece Chivu a decis să ia un «insuficient», plecănd la duşuri cu 25 de minute mai devreme", scrie sursa citată. Gazzetta dello Sport a scris că eliminarea lui Chivu a fost un "cadou" făcut lui Eindhoven: "Inter şi-a complicat viaţa şi a făcut cadou un om la inceputul reprizei a doua. Chivu a fost eliminat pentru cumul de avertismente şi a redeschis jocul pentru olandezi". Chivu va fi suspendat pentru următorul meci al lui Inter, cu ŢSKA Moscova, in deplasare.

ROMĂNI. In afară de Chivu, alţi doi romăni au evoluat pentru echipele lor in meciurile de marţi seară. Tiberiu Ghioane a fost titular in partida dintre Dinamo Kiev şi Sporting Lisabona, pierdută cu 1-2 de ucraineni, pe teren propriu. Ghioane a jucat pănă in minutul 56, cănd a fost inlocuit de Gusev. Tot in Grupa F, mijlocaşul Adrian Piţ nu a fost convocat la AS Roma pentru meciul pierdut, in deplasare, 0-1 cu Manchester United. De asemenea, atacantul Ciprian Marica a jucat pentru VfB Stuttgart din minutul 63 al partidei de pe teren propriu cu Barcelona, căştigată de catalani cu 2-0.

×
Subiecte în articol: sport chivu