x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor / Echipele engleze au mers ceas

Liga Campionilor / Echipele engleze au mers ceas

de Delia Gomoescu    |    27 Feb 2009   •   00:00

Trei victorii şi un egal. Acesta este bilanţul reprezentantelor Albionului după meciurile disputate marţi si miercuri în prima manşă a optimilor.



Liverpool a mai tăiat din elanul “galacticilor” de la Real Madrid, după ce a învins cu 1-0 pe “Santiago Bernabeu”. Eşecul nu i-a determinat însă pe iberici să-şi ia gândul de la marele trofeu. Antrenorul Juande Ramos este gata să ia totul de la capăt în retur. “Mai avem 90 de minute, trebuie să muncim şi să luptăm. Vrem să ajungem departe în această competiţie. Vom face un joc bun pe Anfield”, a spus tehnicianul Realului. De cealaltă parte, Rafa Benitez a recunoscut că echipa sa a avut noroc şi a dat dovadă de eficacitate la faza în urma căreia Benayoun a înscris unicul gol al întâlnirii: “Jucătorii au făcut o treabă extraordinară. Echipa a făcut ceea ce trebuia pentru ca Real să nu aibă ocazii. La gol am avut şi ceva noroc”.

Într-o altă partidă disputată miercuri, Chelsea a trecut cu 1-0 de Juventus. Pentru antrenorul Claudio Ranieri rezultatul nu este unul ireversibil, deşi italianul admite că un gol la Londra ar fi fost bun. “Un gol în deplasare este primordial în această competiţie. Meciul retur va fi extrem de dificil. Chelsea este adesea mai bună în deplasare”.

Meciuri optimi

MARŢI
Atletico Madrid – FC Porto     2-2
Maxi Rodriguez ’3, Forlan ’45/ Lisandro Lopez ’23, ’73

Olympique Lyon – FC Barcelona     1-1
Juninho ’7/Henry ’67

Arsenal – AS Roma     1-0
Van Persie ’36-pen

Inter – Manchester United     0-0

MIERCURI
Chelsea – Juventus    1-0
Drogba ’12

Villarreal – Panathinaikos Atena    1-1
Rossi ’66 / Karagounis ’59

Sporting Lisabona – Bayern München    0-5
Ribery ’41, ’63, Klose ’57, Toni ’84, ’90

Real Madrid – Liverpool    0-1
Benayoun ’82

×
Subiecte în articol: sport