x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Iacob revine la Lyon

Liga Campionilor - Iacob revine la Lyon

de Mihai Igirosanu    |    05 Dec 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Iacob revine la Lyon

Astazi se pleaca spre Lyon. Campioana Romaniei pleaca astazi spre Lyon, unde maine seara isi va incheia parcursul in aceasta editie a Ligii Campionilor.

Astazi se pleaca spre Lyon. Campioana Romaniei pleaca astazi spre Lyon, unde maine seara isi va incheia parcursul in aceasta editie a Ligii Campionilor.
Avand deja acontat locul 3 in grupa, dupa egalul din Ghencea, 1-1 cu Dinamo Kiev, stelistii mizeaza pe o iesire mandra din scena. UEFA a comunicat ieri ca meciul Olympique Lyon - Steaua va fi arbitrat la centru de slovenul Darko Ceferin.

Program. Delegatia oficiala a Stelei va pleca spre Franta in aceasta dimineata, la ora 10:00, cu o cursa charter care va decola de pe Aeroportul International "Henri Coanda". La Lyon, in jurul orei 19:30, antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, si un jucator vor participa la conferinta oficiala de presa de la stadionul Gerland. Antrenamentul oficial al echipei din Ghencea va incepe la ora 19:00, accesul mass-media fiind permis doar in primul sfert de ora. Olaroiu a dezvaluit ca l-ar putea introduce pe parcursul reprizei secunde si pe atacantul Victoras Iacob, care va reveni dupa o grava accidentare. "Daca va scapa de raceala, va juca", a spus antrenorul.

Experienta. "Mergem la Lyon sa demonstram ca am invatat ceva din aceste meciuri de Liga Campionilor si sa aratam ca putem juca un fotbal de nivel european. Vrem sa realizam un rezultat pozitiv. Ar fi important pentru moralul si pentru imaginea noastra sa nu pierdem in Franta. In orice caz, aceasta experienta ne va fi de mare folos anul viitor, cand vrem sa ajungem din nou acolo" - Sorin Paraschiv
MOTIVATIE
"Chiar daca partida nu mai are o miza atat de mare, ei fiind deja calificati de pe primul loc, iar noi in Cupa UEFA, nu mergem sa facem cumparaturi la Lyon. Mergem sa jucam un fotbal bun si sa nu pierdem. Personal, sunt nerabdator sa evoluez din nou in Liga Campionilor, contra unui adversar atat de valoros"
  • Mirel Radoi
  • ×
    Subiecte în articol: sport lyon