x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lobonţ, contestat

Lobonţ, contestat

de Ionut Paduraru    |    18 Noi 2009   •   00:00
Lobonţ, contestat

Fostul portar al lui AS Roma, Giovanni Cervone, a declarat în presa din Peninsulă că nu înţelege decizia oficialilor clubului italian de a-l achiziţiona pe românul Bogdan Lobonţ.



Cervone este de părere că, deşi titularul Doni este accidentat, AS Roma are prea mulţi portari în lot. "Nu am înţeles decizia oficialilor clubului de a-l achiziţiona pe Lobonţ. Existau patru portari în lot şi era deja greu de gestionat situaţia lor. Julio Sergio a progresat mult, dar Doni are mai multă calitate. Recuperarea lui Doni este fundamentală pentru Roma. Când va fi apt de joc, brazilianul va redeveni numărul 1 în poarta Romei", a spus Cervone, care este însă încrezător că fosta sa echipă poate reveni în Liga Campionilor: "Roma are posibilităţile şi jucătorii necesari pentru a prinde locul patru. Cred că Inter Milano şi Juventus sunt cele mai puternice echipe din Italia, dar în rest Roma se poate bate cu oricine". Bogdan Lobonţ a semnat, la începutul acestui sezon, un contract pe un an cu AS Roma, cu opţiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

Tot din Italia vine şi o veste bună. Medicul Fiorentinei, Paolo Manetti, a declarat că refacerea lui Adrian Mutu după operaţia suferită la genunchiul drept decurge perfect. "La zece zile după operaţie, suntem extrem de optimişti în privinţa lui Mutu. Genunchiul drept este perfect. În acest moment munceşte pentru refacerea musculaturii. Refacerea lui decurge foarte bine", a spus Manetti. Mutu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la 6 noiembrie, la meniscul medial al genunchiului drept, durata indisponibilităţii fiind estimată la aproximativ o lună. Atacantul român se accidentase în partida cu Debrecen, scor 5-2, din Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport