x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lovin nu se dă plecat

Lovin nu se dă plecat

de Ionut Paduraru    |    25 Iun 2009   •   00:00
Lovin nu se dă plecat
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Exclus din lot, Lovin a venit totuşi la antrenamentul de ieri-dimineaţă şi s-a pregătit cu prima echipă. El nu va face parte însă din delegaţia care va pleca azi în Austria pentru stagiul dinaintea noului sezon.



Anunţat de patronul Gigi Becali că nu mai are ce căuta la prima echipă, mijlocaşul Florin Lovin s-a pregătit ieri alături de ceilalţi coechipieri sub comanda secundului Mihai Teja şi a preparatorului fizic Ionel Colonel. În schimb, Mihăiţă Pleşan, căzut şi el în dizgraţia conducerii, s-a supus deciziei patronului şi nu s-a prezentat la stadion. De la antrenament a lipsit şi antrenorul Cristiano Bergodi, care era aşteptat să sosească aseară în ţară.

Lovin nu va face însă deplasarea la Drollobach am Faakersee (Austria), acolo unde steliştii vor pleca în această seară, de la ora 18:00. În cele 14 zile de cantonament în care se vor pregăti pentru startul noului sezon, roş-albaştrii vor disputa şi patru meciuri de verificare. Adversarii Stelei din Austria vor fi vicecampioana Sloveniei, ND Gorica (1 iulie, ora 19:30), Bohemians Praga, locul 13 din Cehia (3 iulie, ora 19:30), campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb (5 iulie, ora 19:30) şi vicecampioana Bulgariei, ŢSKA Sofia (7 iulie, ora 19:30).

Optimism la Ujpest
Căpitanul lui Ujpest, portarul Balajcza Szabolcs, a declarat în presa maghiară că Steaua are prima şansă la calificare în întâlnirea din turul doi preliminar al Europa League. "Steaua este o echipă foarte bună, dar nici noi nu ne vom preda. Ei au prima şansă, dar nu vom renunţa şi vom încerca să obţinem calificarea", a spus Szabolcs. "Dacă totul merge bine şi nu vom avea indisponibilităţi, ne vom lupta de la egal la egal", a adăugat atacantul Rajczi Peter, în timp ce fundaşul sârb Ivan Dudics nu se teme de această dublă: "Am auzit că Steaua este foarte încrezătoare, dar nu îmi este teamă. Am jucat împotriva unor echipe şi mai bune decât Steaua".

"Nu e nimic nou. De când sunt la Steaua sunt dat afară la fiecare şase luni"
Florin Lovin

×
Subiecte în articol: sport