x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LPF - Dragomir acuza ministerele

LPF - Dragomir acuza ministerele

de Madalina Corbeanu    |    12 Oct 2006   •   00:00
LPF - Dragomir acuza ministerele

Dumitru Dragomir cere autoritatilor sa se implice in modernizarea stadioanelor pe care joaca Dinamo si Rapid.

Primele institutii vizate au fost Ministerul Transporturilor si Ministerul Administratiei si Internelor, care ar trebui, in opinia presedintelui LPF, sa contribuie la modernizarea stadioanelor pe care joaca Rapid, respectiv Dinamo.

In stilu-i caracteristic, Dumitru Dragomir apreciaza felul in care stadioanele din Giulesti si Stefan cel Mare ar putea indeplini conditiile de Liga Campionilor: "Cu zece milioane, Dinamo isi face o parcare imensa, de 5.000 de locuri, pentru ca are teren destul. La Rapid o sa fie mai complicat, din cauza lipsei spatiului. Doar daca nu o sa faca George Copos parcare subterana. E de vazut daca are si de unde sa ia 20 de milioane de euro". Seful LPF este de parere ca majoritatea cluburilor din Liga I urmaresc imbunatatirea conditiilor de pe stadioane: "La Craiova exista un patron si un primar dati dracu’ si nu cred ca se vor lasa mai prejos decat Bucurestiul, la Constanta e un primar ca lumea, am vazut ca si la Cluj oamenii se implica, Timisoara are un superinvestitor. Sunt premise ca lucrurile se indreapta".

In ceea ce priveste clubul Steaua, Dragomir este cat se poate de transant: "Ministerul trebuie sa-i dea stadionul lui Gigi Becali, pentru ca el a bagat bani practic in stadionul altuia. Dar a facut asta pentru iubitorii fotbalului, ca doar nu l-a modernizat doar pentru el si pentru Mihai Stoica".

×
Subiecte în articol: sport