x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lyon - Steaua - "Ma voi implica!"

Lyon - Steaua - "Ma voi implica!"

de Mihai Igirosanu    |    07 Dec 2006   •   00:00
Lyon  -  Steaua  -  "Ma voi implica!"

Gigi Becali a plecat in Franta cu gandul la titlu. Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a plecat ieri-dimineata catre Lyon, unde a asistat la ultimul meci al Stelei din acest sezon in Liga Campionilor.

Gigi Becali a plecat in Franta cu gandul la titlu. Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a plecat ieri-dimineata catre Lyon, unde a asistat la ultimul meci al Stelei din acest sezon in Liga Campionilor. Boss-ul din Ghencea a facut referiri si la campionatul intern.
In pofida faptului ca antrenorul Cosmin Olaroiu se gandea sa menajeze jucatorii care au cate un cartonas galben, pentru a-i feri de suspendarea in vederea Cupei UEFA, Gigi Becali era de alta parere.

SPECTACOL. "Depinde cum va gandi Oli, dar cred ca va juca cu echipa de baza. Am sa vorbesc cu el sa joace cu echipa de baza, pentru ca poate sa evolueze frumos fara sa ia cartonase, fara un joc agresiv, fara faulturi, ca sa putem juca la spectacol", a subliniat Becali. Finantatorul Stelei a incadrat clar meciul de aseara: "N-are cum sa fie mai important, jocul asta n-are nici o miza, doar banii astia, care nu sunt atat de importanti pentru mine. Daca nu castigi meciul cu Craiova, te indepartezi si mai mult de titlu", a comentat el. "Important este sa castigam pentru palmares. Nu le pregatesc jucatorilor nici o prima speciala."

CAMPIONAT. Lupta cu Dinamo pentru titlul din Liga 1 ramane un subiect foarte important pentru Gigi Becali. "Din retur o sa ma implic eu ca lumea. Toate echipele care bat pe Dinamo vor castiga mult de tot", a declarat patronul Stelei pentru stirile Antenei 1, in pofida faptului ca la 17 iulie Comitetul Executiv al FRF a decis ca gruparile care stimuleaza financiar adversarele contracandidatelor sa fie suspendate, amendate sau chiar depunctate. "Echipele risca suspendarea de la un an la doi ani, penalitate pecuniara sau ar putea fi depunctate de la 3 la 9 puncte", anunta atunci Mircea Sandu.
ATAC
"Probabil e si frustrarea asta de atat timp de cand nu se putea lauda, acum daca s-au calificat, se lauda. Dar Borcea nu e baiat rau, asta face din teribilism, nu prea il ajuta mintea, e ca si copiii, vorbeste aiurea, dar nu sunt suparat pe el. La mintea lui Borcea..."
  • Gigi Becali, finantator Steaua
  • AVANTAJE
    "Confruntandu-ne cu doua echipe favorite la castigarea trofeului, cred ca am avut multe de invatat. Dupa multi ani in care fotbalul romanesc nu a participat in aceasta competitie, jucatorii nostri au inteles ce inseamna Liga Campionilor. Aceasta experienta ne va fi foarte folositoare"
  • Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua
  • Antrenament tactic
    Cosmin Olaroiu a condus marti seara antrenamentul oficial pe Stadionul Gerland din Lyon. La conferinta de presa, tehnicianul stelist a privit si spre viitor: "Steaua are multi jucatori buni, care pot juca la cel mai inalt nivel. Sunt jucatori tineri, cu multe posibilitati si unii dintre ei cred ca vor face pasul spre echipe mari, desi politica clubului nostru nu este de a transfera jucatori, ci de a ne intari si de a face o figura mai buna in viitorul nostru in Liga Campionilor".

    ×
    Subiecte în articol: sport gigi becali