x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mai greu în campionat decât în Europa

Mai greu în campionat decât în Europa

de Vlad Ionescu    |    03 Aug 2009   •   00:00
Mai greu în campionat decât în Europa
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Cu gândul mai mult la meciul de miercuri cu Şahtior Doneţk, din Liga Campionilor, bănăţenii au avut de tras serios pentru cele trei puncte, care au venit pe final după o fază lucrată de Bucur şi finalizată de Magera.



Meciul s-a disputat în Giuleşti, stadionul din Timişoara fiind suspendat din cauza incidentelor provocate de suporteri la finala Cupei României. La debutul său ca antrenor al lui Poli în campionat, tocmai fostei sale echipe, Ovidiu Sabău şi-a menajat oamenii importanţi, ţinându-i pe bancă pe Pantilimon, Cisovsky, Alexa, Bucur şi Art. Karamian, în timp ce Nibombe, Bourceanu, Curtean sau Parks au luat loc în tribune. Gloria a încercat să profite, iar Anca a irosit o imensă ocazie în primele minute, când a nimerit bara. La final, Sabău s-a arătat doar parţial mulţumit de evoluţia elevilor săi: "Deocamdată suferim la capitolul iniţiativă şi implicare. Am fost destul de relaxaţi la început, dar jocul s-a schimbat în bine în repriza a doua, când au intrat Alexa, Bucur şi Artiom Karamyan. De acum ne pregătim pentru meciul cu Şahtior. Trebuie să fim mai umili şi să uităm toate laudele ce ni s-au adus. Este foarte greu să joci un meci în campionat, după o partidă în cupele europene, împotriva unei echipe foarte importante".  

LUCESCU A STAT PE BANCĂ
Nici Şahtior Doneţk, deţinătoarea Cupei UEFA, nu a arătat o formă deosebită, aceasta fiind ţinută în şah, scor 1-1, în deplasare, de Vorskla Poltava. A fost primul meci din actualul sezon în care Mircea Lucescu a stat pe banca "minerilor", după operaţia pe cord suferită acum două săptămâni. Golul lui Şahtior a fost marcat de Răzvan Raţ, în minutul 45, care a transformat o lovitură liberă de la 22 de metri.

×
Subiecte în articol: sport fc timiŞoara - gloria bistriŢa