x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marian Simion "are probleme psihice"

Marian Simion "are probleme psihice"

02 Iun 2004   •   00:00

Marian Simion s-a intors la lotul olimpic de box, dupa ce parasise cantonamentul pe 22 mai. Suparat ca nu se poate antrena cu tatal lui, cel mai titrat boxer roman calificat la Olimpiada, a decis ieri sa se pregateasca impreuna cu lotul.

Cu toate acestea, Marian Simion nu a plecat aseara cu colegii sai in turneul din Egipt, pentru ca nu a dat la timp pasaportul.

VINOVATUL. Fratii Simion nu sunt la prima abatere de acest gen. Tatal boxerilor, Gheorghe Simion, a declarat ca Marian este la lot si ca nu a vrut sa mearga in Egipt pentru ca nu e pregatit. La randul sau, managerul lotului, Rudel Obreja, este de parere ca tatal boxerului este vinovat de plecarea lui Simion. "Cum sa spuna ca nu este pregatit cu doua luni inainte de Olimpiada? Pe 22 mai a parasit cantonamentul de la Piatra Arsa. I-a spus lui Feri ca el pleaca, fara sa dea vreo explicatie. Am facut adresa catre Comisia Tehnica a COR, catre clubul Dinamo si catre ANS. Nu vrem sa ni se sparga noua in cap oalele daca nu va iesi bine la Atena. Marian este un sportiv cu performante, dar e la finalul carierei. Ar fi pacat sa iasa pe usa din dos. Eu unul as vrea sa fiu conciliant cu el. Sa nu uitam cate a facut Marian pentru boxul romanesc", a spus Obreja.

PREA MULTI. In ceea ce-l priveste pe Gheorghe Simion, Rudel Obreja a marturisit ca nu crede ca acesta se mai poate intoarce la lot: "Avem trei sportivi calificati la Olimpiada si doi antrenori, Vastag si Vranceanu, desemnati de biroul federal. Daca ar veni Danciulescu cu cerere sa-l antreneze taica-sau, credeti ca lui Andone i-ar conveni?". (Madalina Corbeanu)

Doar avertisment

Antrenorul lotului national de box, Valentin Vranceanu, a declarat ca Marian a fost, totusi, reprimit in randul elevilor sai. Boxerul a ramas sa se pregateasca in tara, alaturi de alti patru sportivi, care nu sunt calificati la Olimpiada. "Lui Marian i s-a dat un ultim avertisment, dar nu se vor lua alte masuri impotriva lui. Este un sportiv valoros si trebuie inteles, mai ales ca este la final de cariera. Marian nu este pregatit psihic pentru meciuri. Fizic, e in forma cat de cat, dar se teme de un insucces. Are si o varsta si poate de aceea nu mai are rabdare", a apreciat Vranceanu.
×
Subiecte în articol: sport simion