x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Meci cu Levski Sofia

Meci cu Levski Sofia

de Mihai Igirosanu    |    01 Feb 2008   •   00:00
Meci cu Levski Sofia

După victoria cu 1-0 în faţa letonilor de la Metalurgs Liepajas, trupa lui Marius Lăcătuş va juca în această după-amiază, de la ora 17:00, împotriva campioanei Bulgariei, Levski Sofia.

STEAUA - Roş-albaştrii dispută azi cel mai tare amical din Cipru


După victoria cu 1-0 în faţa letonilor de la Metalurgs Liepajas, trupa lui Marius Lăcătuş va juca în această după-amiază, de la ora 17:00, împotriva campioanei Bulgariei, Levski Sofia.

Partida contra echipei cla­sate pe locul patru la finele turului primei ligi din Bulgaria este a doua pe care roş-albaştrii o vor disputa în canto­na­mentul de la Larnaca. La meci este aşteptat şi patronul Gigi Becali.

 

PROGRAM. Steliştii au efectuat ieri un singur antrenament la baza Alfa Sport Center, în cadrul căruia au exersat posesia şi au făcut câteva jocuri tematice. Fundaşul Ionuţ Rada s-a pregătit separat, împreună cu preparatorul fizic Horea Codorean, în timp ce căpita­nul Mirel Rădoi a făcut exerciţii la sala de forţă. După-amiaza a fost liberă, jucătorii odihnindu-se pentru partida de astăzi, cu Levski Sofia. De altfel, Rădoi nu va putea fi folosit în nici un meci de pregătire din Cipru, din cauza întinderii care îl face indisponibil pentru aproximativ două săptămâni. “Sper ca Rădoi să se refacă repede, mai ales că accidentarea lui nu este una chiar atât de gravă. Pentru moralul său este bine să treacă repede peste această problemă şi să ajute echipa pentru a fi acolo unde vrem, pe primul loc”, a declarat antrenorul Marius Lăcă­tuş. “Am 28 de jucători în pregătire şi sunt mulţumit de modul cum se comportă la antrenamente, de implicarea lor. Sper să fiu mulţumit şi de jocuri, dar şi de rezultatele pe care le vom obţine în meciurile amicale, chiar dacă pe mine ştiţi că nu mă prea interesează rezultatele în astfel de partide.”

 

MOBILIZARE. “Despre zvo­nul legat de Ionuţ Rada la Dinamo nu ştiu ce să spun. Încă nu l-am dat. Poate că există discuţii, însă vom vedea. Nu cred că va mai pleca nimeni din echipa de bază”, a mai spus Lăcătuş. Tehnicianul stelist este deja cu gândul la derby-ul cu liderul CFR Cluj, care va avea loc în Ghencea. “Dacă nu batem pe CFR, putem spune că titlul este pierdut pentru noi. Este un meci crucial şi aştept 30.000 de suporteri în tri­bune, care să fie alături de noi şi să ne susţină.”

 

Interes

Conform site-ului italian tuttomercatoweb, internaţio­nalul Dorin Goian (foto) este dorit cu insistenţă de Borussia Dortmund, nemţii fiind dispuşi să ofere 5 milioane de euro. Transferul se putea perfecta doar până aseară, la ora 0:00, când s-a încheiat perioada de transferări. “Nu ştiu nimic despre faptul că Dortmund l-ar vrea pe Goian. Şi, chiar dacă ar fi aşa, nu cred că mai au timpul necesar să negocieze cu noi, pentru că joi (n.r. – ieri) este ultima zi de transferuri în Europa”, a declarat managerul Stelei, Adrian Ilie.

 

Oleg Protasov e nostalgic

Fostul antrenor al Stelei Oleg Protasov a ajuns miercuri seară în Cipru, împreună cu actuala sa echipă, Dniepr Dniepropetrovsk. El a condus ieri-dimineaţă un antrenament al ucrainenilor pe un teren situat la doar 50 de metri distanţă de cantonamentul stelist. “Steaua va rămâne pentru totdeauna în inima mea. Am petrecut clipe frumoase în Ghencea şi nu le voi uita. Am lucrat bine acolo, m-am simţit ca acasă, iar suporterii m-au iubit”, a spus Protasov, care i-a pregătit pe roş-albaştri în perioada iunie-decembrie 2005. În altă ordine de idei, atacantul peruan Jaime La Torre, care va evolua la echi­pa secundă a Stelei, a declarat pentru presa din Lima: “Merg la un club mare din Europa, iar acest lucru mă va ajuta să ajung la echipa naţio­nală. Mă voi descurca, mai ales că la Steaua este şi Mendoza, care mă va ajuta să înţeleg limba”.

 

“Nu putem bate mereu cu 5-0!”

Din Cipru, antrenorul Marius Lăcătuş a replicat declaraţiei ultraoptimiste a patronului Gigi Becali, care îşi exprimase dorinţa ca Steaua să câştige toate me­ciurile cu 4 sau 5-0. “Ştiu că patronul a spus că vrea doar victorii gen 4-0 sau 5-0, şi eu vreau acelaşi lucru, însă este imposibil să baţi în fiecare meci cu asemenea scoruri. Eu mă gândesc la titlul de campioană, trebuie să ne vedem de drumul nostru, dar e important şi ce vor face echipele din faţa noastră, CFR Cluj sau Rapid, este posibil să aibă sincope. Despre achiziţii, pot spune că este loc de mai bine în jocul lor, dar sunt la început şi este normal să treacă ceva timp până se vor adapta. Sper ca ei să aducă plusul de valoare necesar şi să ne ajute să rezolvăm problemele din ofensivă pe care le-am avut în turul acestui campionat”, a spus Lăcătuş.

×
Subiecte în articol: sport