x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mihai Stoichiţă nu mai vrea puncte irosite

Mihai Stoichiţă nu mai vrea puncte irosite

28 Dec 2009   •   00:00
Mihai Stoichiţă nu mai vrea puncte irosite
Sursa foto: /INTACT IMAGES/GAZETA SPORTURILOR

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă (foto), spune că elevii săi pot câştiga titlul în acest sezon, dar numai dacă nu se vor mai pierde puncte în meciurile cu echipele mici.



"Pentru a fi campioni, ne trebuie constanţă de la începutul returului şi până în ultima etapă. Nu mi-e frică de nici o echipă şi nici de jocuri de culise când vine vorba de lupta pentru titlu, mă tem doar de Dumnezeu. Pentru mine, cea mai mare deziluzie a fost punctul pe care l-am pierdut cu Astra Ploieşti, pentru că poate conta enorm în economia luptei pentru campionat. Sper să nu mai facem astfel de paşi greşiţi", a spus Stoichiţă, care nu este de acord cu reducerea cu 50% a salariilor jucătorilor votată de Comitetul Executiv al FRF: "Nu cred că se poate face asta, dar până la urmă fotbaliştii trebuie să evolueze în orice condiţii, pentru că dacă vor mai bine, trebuie să joace şi ei mai bine".

În ceea ce priveşte întărirea lotului, gruparea din Ghencea a ratat transferurile ambilor fundaşi vizaţi până acum. George Ogăraru a anunţat pe blogul său că nu va reveni în Ghencea în pauza competiţională de iarnă. "Va veni şi ziua potrivită pentru a mă întoarce acasă. În acest moment nu cred că se poate, din considerente care nu ţin de partea financiară şi nici de patron, cu care am o relaţie cât se poate de civilizată", şi-a motivat Ogăraru decizia. De asemenea, clubul cipriot AEL Limassol a anunţat că preţul fundaşului francez Edwin Ouon este de aproximativ un milion de euro, şi nu 300.000 cum credeau oficialii din Ghencea. "Până acum nu a fost vorba de nici un interes oficial din partea grupării române. Oricum, valoarea lui Ouon se apropie de un milion de euro, iar cine îl doreşte va trebui să plătească o astfel de sumă", a declarat în presa cipriotă Nikola Leventis, directorul de comunicare al lui AEL Limassol.

×
Subiecte în articol: sport