x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Lucescu: „Steaua are prima şansă!”

Mircea Lucescu: „Steaua are prima şansă!”

de Veronica Micu    |    12 Aug 2008   •   00:00
Mircea Lucescu: „Steaua are prima şansă!”

14:25 • Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, astăzi, că Steaua este favorită în dubla cu Galatasaray în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, însă "nu va fi uşor" pentru elevii lui Marius Lăcătuş.

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, astăzi, că Steaua este favorită în dubla cu Galatasaray în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, însă "nu va fi uşor" pentru elevii lui Marius Lăcătuş.

AVANTAJ. "Steaua are prima şansă în dubla cu Galatasaray şi are avantajul că a avut performanţe în cupele europene în ultimul timp. La Istanbul nu va fi un meci uşor, turcii vor da absolut tot pe teren. Sunt convins că totul se va decide la Bucureşti. Steaua pleacă cu un uşor avantaj pentru că echipele româneşti au trecut de cele turceşti în aproximativ 70% din cazuri. Galatasaray este o echipă cu jucători buni, tineri, obişnuiţi cu performanţele pe care le-au realizat la echipa naţională. Au entuziasm. Pentru fiecare lucru trebuie să lupţi pînă la capăt", a spus Lucescu pentru GSPTV. Întrebat dacă Galatasaray va fi ajutată de amosfera creată de fanii turci pe stadionul Ali Sami Yen, Mircea Lucescu a răspuns: "Suporterii îşi vor susţine extraordinar de tare propria echipă şi cred că din acest motiv Galatasaray se va arunca în atac". Partida Galatasaray-Steaua, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21:15, pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul. Mircea Lucescu a antrenat-o pe Galatasaray în periaoda 2000-2002 şi a reuşit să cîştige cu această echipă Supercupa Europei şi un titlu de campioană a Turciei. După perioada petrecută la Galatasaray, Mircea Lucescu a preluat-o pe rivala Beşiktaş Istanbul, pe care a pregătit-o între 2002 şi 2004. Referitor la partida pe care Şahtior Doneţk o va disputa, miercuri, contra lui Dinamo Zagreb, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Lucescu a afirmat că se aşteaptă la o replică puternică din partea formaţiei croate. "Croaţii alcătuiesc o echipă redutabilă. Va fi un meci foarte greu. Important e să nu primim gol".

×
Subiecte în articol: sport lucescu galata