x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Rednic va antrena in Divizia B

Mircea Rednic va antrena in Divizia B

13 Ian 2005   •   00:00

Aflati pe primul loc in Seria I a Diviziei B si avand ca obiectiv promovarea in prima liga, vasluienii s-au aflat in aceasta iarna in cautarea unui tehnician care sa-l inlocuiasca pe Ioan Sdrobis, dupa ce acesta a plecat inexplicabil de la echipa cu doua etape inainte de incheierea turului.

SORIN ANGHEL

DECLIN. In urma cu doi ani, Mircea Rednic castiga campionatul cu Rapid. Acum a ajuns in Divizia B
RATARI. Dupa tratative cu Ion Gigi si Costel Orac, conducerea lui FC Vaslui a fost aproape de a incheia un acord cu Ion Marin, ultima oara la "U" Cluj. Totul s-a naruit in momentul in care Adrian Porumboiu, finantatorul moldovenilor, a aflat de pretentiile financiare ale tehnicianului. "Sapaliga" dorea un contract de 30.000 de dolari pana in vara, plus un salariu lunar de 1.000 de dolari. Toate astea fara a avea drept obiectiv promovarea. Pentru ca vasluienii sa promoveze, Marin a cerut o prima de 30.000 de dolari.

SOLUTIA. In aceste conditii, s-au demarat negocierile cu Leo Grozavu si Mihai Stoichita, dar rezultatele nu s-au vazut. Pana la urma, solutia a fost gasita. Adrian Porumboiu s-a inteles cu Mircea Rednic pentru ca fostul antrenor sa preia divizionara B. "Puriul" va fi prezentat maine jucatorilor, el avand o clauza in contract prin care poate pleca oricand la o echipa din strainatate.

CONFIRMARE

"Adrian Porumboiu m-a ajutat vara trecuta, cand mi i-a dat pe Frunza si Jovanovici la Craiova, acolo unde eram antrenor. Acum a venit momentul sa-l rasplatesc si eu pentru sprijinul pe care mi l-a acordat. Obiectivul meu este promovarea" - Mircea Rednic

SECUNZI
La FC Vaslui, Mircea Rednic il va avea ca "secund" pe Gheorghe Ciurea, cu care a mai lucrat si la Universitatea Craiova. De asemenea, "Puriul" va aduce la divizionara B si un preparator fizic belgian. Acesta este Cedric Pierre, pe care l-a avut si in Banie. Tot la Vaslui are mari sanse sa ajunga si Mircea Ilie, ultima oara la "Stiinta", care a fost anuntat de managerul Pavel Badea ca nu mai intra in vederile sale. Moldovenii ii mai vor pe Florin Anghel, de la Inter Gaz, Claudiu Tudor, de la Craiova, si pe internationalul moldovean Igor Bursuc, de la Nistrul Ortaci.
×
Subiecte în articol: sport mircea