x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Sandu: "Poate ieşim şi noi campioni mondiali la fel ca Italia după scandalul Calciopoli"

Mircea Sandu: "Poate ieşim şi noi campioni mondiali la fel ca Italia după scandalul Calciopoli"

13 Apr 2009   •   00:00

● "Azi dimineaţă am primit un telefon că procurorii de la DNA sunt aici. Am venit cît am putut de repede. Se solicită fişa postului, cu atribuţii de servicii a lui Marcel Lică şi a lui Gheorghe Constantin. Pe parcurs am aflat că şi Cornel Penescu a fost arestat pentru 24 de ore."

● "Acum are loc o percheziţie a biroului, în prezenţa domnului Constantin şi a avocatului său. Nu este o situaţie plăcută pentru Federaţia Română de Fotbal."

● "Delegările pentru Cupa României sînt făcute, iar pentru campionat aşteptăm să le facă domnul Constantin. Dacă se întîmplă ceva nedorit, va delega pe cineva care să o facă în locul său. S-a întîmplat şi în Italia, şi în Polonia, era normal să existe o anchetă şi în România."

● "Am avertizat asupra acestui fapt în urmă cu mult timp, dar probabil că nu am fost crezut. Poate ieşim şi noi campioni mondiali la fel ca Italia după scandalul Calciopoli".

● "Se va merge şi mai departe cu arestările. Am auzit pronosticuri cu rezultate la meciuri, mai mult de 3 goluri diferenţă, şi chiar aşa a fost. Au fost şi vor mia fi evenimente ca cel de azi.

● "Nu voi accepta arbitrii străini la derbyurile campionatului. Eu am protejat pînă acum arbitrii români. Nu eu corup arbitrii, ei nu mă arbitrează pe mine, ci cluburile. Cei care conduc aceste cluburi sunt cei care corup. Ei ar trebui anchetaţi".

×
Subiecte în articol: sport