x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Sandu: “Şi preşedinţii instigă!”

Mircea Sandu: “Şi preşedinţii instigă!”

de Madalina Corbeanu    |    23 Feb 2008   •   00:00
Mircea Sandu: “Şi preşedinţii instigă!”

Preşedintele FRF, Mircea Sandu (foto), este de părere că preşedinţii de cluburi au partea lor de vină în privinţa incidentelor de pe stadioane.

FRF


Preşedintele FRF, Mircea Sandu (foto), este de părere că preşedinţii de cluburi au partea lor de vină în privinţa incidentelor de pe stadioane. “Prin declaraţiile lor cu caracter jignitor, unii aşa-zişi conducători hrănesc incidentele din stadioane”, a declarat “Naşul”, care a continuat: “Îi respect pe cei care bagă bani în fotbal, dar le atrag atenţia să fie mai ponderaţi. Calderon de la Real Madrid nu se va comporta niciodată ca unii preşedinţi de cluburi din România”.

Numărul unu din federaţie a mai declarat referitor la comportamentul oficialilor echipelor din Liga 1: “Mi-aş fi dorit un alt moment 0 în ceea ce-i priveşte, dar acest lucru ar fi trebuit să vină de la sine, la întâlnirile cu echipele puternice din Europa. Nu există în lumea dezvoltată, mă refer la Anglia, Italia, Germania sau Spania, ca o persoană care primeşte oprobriul public, ca sancţiune, să nu plece din fotbal. La noi s-au dat şi sancţiuni de doi ani, dar tot s-au întors. Am avut discuţii cu conducătorii, dar una îmi spun mie, şi alta fac. Există o prevedere dură în regulament, depunctarea, dar nu a fost aplicată niciodată”.

×
Subiecte în articol: sport