x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mititelu ia poziţie

Mititelu ia poziţie

de Marius Mihalcea    |    25 Mai 2010   •   00:00
Mititelu ia poziţie
Sursa foto: /Intact Images

Liga 1 are parte de un nou scandal de proporţii, după ce finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a lăsat să se înţeleagă faptul că meciul Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 3-0, din ultima etapă a campionatului şi în urma căruia oltenii s-au salvat de la retrogradare, ar fi fost "aranjat"! Chiar dacă Porumboiu nu a dat nici un fel de nume, din afirmaţiile sale a reieşit că în culpă ar fi antrenorul formaţiei de la malul Dunării, Dorinel Munteanu, şi finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, care fi comunicat şi s-ar fi înţeles asupra deznodământului partidei prin SMS-uri.

Mititelu a luat poziţie prin intermediul unui comunicat de presă: "Deşi îmi propusesem să nu mă amestec în acest nou scandal mizerabil din fotbalul românesc, dar având în vedere că s-a vehiculat numele meu atât de mult, mă simt nevoit să fac următoarele precizări: recunosc că am avut numeroase discuţii cu Adrian Porumboiu, în special în ultimul an. Dar de aici şi până la a mă amesteca pe mine în anumite războaie personale este prea mult. Singura mea referire legată de Dorinel Munteanu în discuţiile cu Porumboiu este aceea că, deşi de nenumărate ori Munteanu m-a sunat şi mi-a trimis SMS-uri de încurajare şi felicitare pentru echipă, la meciul în cauză a avut o răutate şi un comportament ieşite din comun, în sensul că a adresat injurii jucătorilor noştri şi managerului sportiv Laurenţiu Reghecampf, fiind la un pas de bătaie şi având o dorinţă acerbă de a ne retrograda".

Preşedintele Oţelului, Marius Stan, a reacţionat la rândul său: "Consider că singurul mobil al acestor acuzaţii este faptul că Dorinel a avut curajul să dea în judecată nişte persoane din fotbalul românesc. Dar eu îl consider pe Dorinel deasupra oricăror bănuieli, iar DNA Galaţi, la care am făcut o adresă, ne va oferi un răspuns. Dacă se va dovedi că acele sms-uri sunt reale, Dorinel va fi însă demis".

×