x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MM Stoica, despre Liga 1 - "Sunt interese sa pierdem locul 2"

MM Stoica, despre Liga 1 - "Sunt interese sa pierdem locul 2"

de Mihai Igirosanu    |    20 Oct 2006   •   00:00
MM Stoica, despre Liga 1  -  "Sunt interese sa pierdem locul 2"

La o zi dupa infrangerea cu 1-4 suferita in fata celor de la Real Madrid, managerul general al ros-albastrilor a vorbit despre luptele din campionat.

Invitat miercuri seara la emisiunea Fanatik Show de pe OTV, oficialul gruparii din Ghencea a declarat ca inca mai spera la refacerea diferentei fata de liderul Dinamo. El a mai acuzat ca suspendarea antrenorului Cosmin Olaroiu pentru trei etape face parte dintr-o strategie menita sa impiedice Steaua sa ocupe la finalul sezonului al doilea loc calificant in preliminariile Ligii Campionilor.

ATAC. "Sunt interese sa nu prindem nici macar locul 2. Suspendarea lui «Oli» demonstreaza clar acest lucru. La meciul Dinamo - Steaua, Corpodean a spus ca Olaroiu l-a facut sluga lui Dinamo. Mai mult, Comisia de Disciplina a judecat acest caz doar dupa raportul intocmit de arbitru", a spus Stoica. "Nimeni, nici macar oficialii lui Dinamo nu au auzit ca Olaroiu i-ar fi spus asa ceva lui Corpodean. Toti vor raul Stelei. In plus, Poli Timisoara si Marian Iancu pompeaza serios sa termine pe locul 2, si de aici toate atacurile patronului timisorean la adresa celor de la Dinamo si Steaua. Stim cu totii cine conduce Ceahlaul Piatra Neamt... Un om care rar a fost dezavantajat in campionat. Cu toate acestea, in meciul Ceahlaului de pe teren propriu cu Poli Timisoara, gazdele au fost clar dezavantajate", a incheiat subiectul managerul ros-albastrilor.

RIVALI. Mihai Stoica a vorbit si despre lupta cu Dinamo. "Ne va fi greu s-o prindem pe Dinamo din urma, dar inca se mai poate. Dinamo isi va da examenul in grupele Cupei UEFA. Acolo sa-i vedem. Oricum, nu mi-as dori sa-i vad pe Dinamo intr-un meci cu o echipa de talia lui Real Madrid."
CARLOS, APARAT
Dupa infrangerea in fata Realului, Mihai Stoica i-a luat apararea portughezului Carlos. "Nu vreau sa il scuz. A facut o gafa, probabil ca presiunea l-a determinat sa fie vulnerabil si sa fie o veriga slaba a Stelei. Totusi, trebuie sa spun ca, atunci cand l-am adus, Carlos era cel mai bun portar din Portugalia. In plus, daca nu ar fi avut acea interventie decisiva in meciul cu Standard Liege, Steaua nu ar mai fi jucat cu Real Madrid. Lumea pune acum lupa pe orice greseala a lui Carlos", a spus Stoica. Totusi, managerul stelist a declarat ca "Steaua va lua un portar, daca nu chiar doi. Vom cauta un portar valoros. Nu este vorba de Lobont. Pot spune doar ca nu este un portar din Romania". Stoica a plecat ieri-dimineata sa urmareasca un meci din Cupa UEFA, avand in vedere unele transferuri. "Lumea l-a huiduit si pe Saban, dar acelasi Saban a fost extraordinar la Kiev. A fost nevoit sa joace impotriva unui jucator precum Robinho, care a fost intr-o zi de gratie."
RADOI, PLIMBAT DE LA MADRID LA PALERMO
Cotidianul madrilen AS a anuntat ieri ca Real Madrid nu a luat in considerare oferta facuta de presedintele CA al Stelei, Gigi Becali, omologului de la Real, Ramon Calderon, de cedare a capitanului stelist, Mirel Radoi. Tot ieri, site-ul Sports.it a dezvaluit ca Radoi este dorit de Palermo, conducatorii gruparii siciliene monitorizandu-l inca din sezonul trecut pe mijlocasul ros-albastrilor. "Palermo a facut o oferta de trei milioane de euro si este foarte aproape de a-l sufla pe Radoi celor de la Inter Milano. Inter il urmareste pe roman de aproximativ doi ani, fotbalistul fiind propus de fostul antrenor al Stelei si mare portar al Italiei, Walter Zenga", noteaza sursa citata.

×
Subiecte în articol: sport dinamo stoica