x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Moldovan contestat

Moldovan contestat

15 Apr 2004   •   00:00

Pitestenii au jucat slab, reusind numai o remiza pe teren propriu in fata Gloriei, putinii spectatori prezenti la meci cerand demisia antrenorului Ion Moldovan.

Ca in toate meciurile din acest retur, jocul formatiei din Trivale a scartait serios, putinii suporteri prezenti in tribunele stadionului „Nicolae Dobrin" cerand si de aceasta data demisia antrenorului Ion Moldovan.

CONTESTAT. Dupa o prima repriza in care gazdele s-au intrecut in stangacii, presedintele pitestenilor, Paul Schiaucu, a ramas la pauza, pret de cateva minute, in tribuna oficiala. Suporterii l-au reperat imediat, cerandu-i sa-l inlocuiasca imediat pe antrenorul Ion Moldovan, considerat de microbistii pitesteni principalul vinovat pentru situatia critica din clasament a echipei.

ATACURI. „Moldovan, intra tu ca sa bata Argesul!", au strigat cei din tribuna, „Comisarul" fiind considerat cel mai slab antrenor din istoria gruparii din Trivale. Gazdele au dat senzatia ca pot obtine prima victorie din acest retur dupa ce Bilasco a deschis scorul in minutul 60. Negrean a impus doliul in Trivale in minutele de prelungire, cand a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

Andrei Nicolescu - Pitesti


Moldovan l-a certat pe Bilasco

In partida cu Gloria, pitesteanul Bilasco a reusit cel de-al treilea sau gol din acest retur. In acest sezon, Bilasco a jucat in 19 din cele 21 de jocuri ale formatiei din Trivale. In ciuda golului inscris in poarta lui Campeanu, antrenorul Ion Moldovan nu a fost multumit de evolutia atacantului sau, pe care l-a si schimbat pe final. In timp ce se indrepta spre banca de rezerve, Bilasco a fost certat de „Comisar", care ii reproseaza nu s-a daruit mai mult pe teren.

×
Subiecte în articol: sport moldovan